|
Recept na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky
Recept na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 cukina malá 1 cibuľa menšia 2 struciky cesnak 1 lyzica kopor na drobno sekany 150 g feta syr/iný podobný ovci syr/ 3 lyzice strúhanka 3 lyzice muka 1 vajicko sol,mleté čierne korenie olej na vyprážanie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky
Recept na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky: Cukinu nastruhame , cibulu nakrajame na drobno trochu posolime a nechame aspon pol hodinu "vypotit". zlejeme stavu . Fettu syr ( Bulharsky ovci syr - alebo podobny )nadrobime na drobno, pridame pretlaceny cesnak nadrobno nakrajany kopor , vajicko struhanku , lyzicu muky , ochutime a vsetko dobre premiesame . Dobre je zmes odlozit do ladnicky zchladit bude sa nam to lepsie robit . Vyberieme z ladnicky vyformujeme placky a zlahka obalime v muke Tradicne sa v Grecku robia gulky ,ale na to treba vela oleja. Tak sme isli na placicky. Vyprazame do zlatista , dame vysusit na papierovy obrusok. Sevirujeme s jednoduchou jogurtovou - uhorkovou prilohou Tzaziky, ci uz tradicnou alebo domacou, je tu na Topkach viac receptov , ale ked mozem poradit skuste zohnat grecky jogurt , je to velky rozdiel je ovela viac kremovy.
Poznámka k receptu na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky: Vyprazanie sa da robit na viac sposobov, tradicne ako v Grecku vela oleja -robia gulky.Placicky na menej oleji ale da sa pouzit aj zmrzlinova naberacka (taka cvakacia )a potom sa nam daju vyrobit pekne skoro na "sucho". PS: Aj ked sa to napise "Kolokythokeftedes" tak sa to aj tak neda vyslovit .(My mame radi kopor tak som dal viac ako je napisane v recepte.)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 26.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 3 cukina malá 1 cibuľa menšia 2 struciky cesnak 1 lyzica kopor na drobno sekany 150 g feta syr/iný podobný ovci syr/ 3 lyzice strúhanka 3 lyzice muka 1 vajicko sol,mleté čierne korenie olej na vyprážanie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Κολοκυθοκεφτέδες - cuketové placičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Κολοκυθοκεφτέδες - Cuketové placičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|