|
Recept na Zavařování ořechových jader
Recept na Zavařování ořechových jader je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Zavařování ořechových jader budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Jádra vlašských ořechů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zavařování ořechových jader
Recept na Zavařování ořechových jader: Jádra ořechů řádně vysušíme. Sklenice musí být taky dobře vysušené. Jádra nasypeme do sklenic a zavíčkujeme. Na ořechy by měla být nová víčka, která můžeme příště použít při zavařování různých kompotů. Sklenice dáme do zavařovacího hrnce, nalijeme vodu tak, aby sklenice byly do poloviny ponořené. Sterilujeme 10 minut od bodu varu, jen aby chytlo víčko. Elektrický sporák z 6 přepnout na 4 stupeň. Ořechy vydrží i 2 roky bez újmy na chuti a vůni. Do sklenice 0,7 l se vejde 30-33 dkg jader podle velikosti.
Poznámka k receptu na Zavařování ořechových jader: Ja uložim do poharov dobre vyschnute jadra orechov,uzaviem vičkom,nedavam nove ,dam do špajzi do tmy a v pohode...ešte som s tym nemala problem.Tiež ked zomeliem,utlačim do flaše,uzavriem a použijem a nie su ani horke..Hlavne aby boli v tme...Použivam to roky....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavařování ořechových jader, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 14.04.2010
- Počet porcí: 1 sklenice-750 ml
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Jádra vlašských ořechů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavařování ořechových jader,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavařování ořechových jader - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavařování ořechových jader
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|