|
Recept na Zavařené okurky + nálev
Recept na Zavařené okurky + nálev je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Zavařené okurky + nálev budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
SVAŘÍME: 1 a 3/4 l vody, 1/2 l octa, přidáme sáček deka, necháme 5 minut povařit, přidáme 22 kuliček sacharinu a 10 dkg cukru krystal. Tohle množství je jedna dávka, musíte si to udělat podle množství okurek..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zavařené okurky + nálev
Recept na Zavařené okurky + nálev: Na spodek sklenice dáme 2 - 3 kolečka mrkve, petržele, cibule a kousek kopru, naskládáme očištěné okurky do půlky sklenice a znovu dáme zeleninu, ale už bez kopru, zalijem nálevem. Víčka povaříme v jarové vodě, aby trošku změkla guma, potom propláchneme pod tekoucí vodou, já vička (gumku) vytírám octem. Nejlepší ale víčka jsou, která už byla používaná. Sterilizujeme na 85°C asi 20 minut od bodu varu, potom hned sundáme z plotny. Jak je sundáte z plotny, dát na chladné místo na dlažbu a na zavařené sklinky dát mokrý hadr. Tento lák dělám 6 let .
Poznámka k receptu na Zavařené okurky + nálev: To se to nakládá když je zahrada !!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavařené okurky + nálev, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Zdenka +++
- Datum vložení: 10.12.2010
- Počet porcí: 55 skleniček
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: SVAŘÍME: 1 a 3/4 l vody, 1/2 l octa, přidáme sáček deka, necháme 5 minut povařit, přidáme 22 kuliček sacharinu a 10 dkg cukru krystal. Tohle množství je jedna dávka, musíte si to udělat podle množství okurek.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavařené okurky + nálev,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavařené okurky + nálev - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavařené okurky + nálev
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|