Recept na Zapečené kuřecí závitky
Recept na Zapečené kuřecí závitky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Zapečené kuřecí závitky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
* 1 kg kuracie stehno * 250 g - plátky slanina anglická * 250 g huby švajčiarske hnedé * 75 g postruhany parmezán * za hrst cerstva petržlenová vňať * 2 struciky cesnak * 1 cibuľa * olej olivový * soľ * 150 ml víno madeira * 1 lyzicka bylinky talianske zmes sušená * podľa potreby voda * korenie čierne mleté.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené kuřecí závitky
Recept na Zapečené kuřecí závitky: 1-Na tento recept by boli najlepsie cerstve lesne hriby ( zasluzi si ) ale nemam .Pod ruku mi prisla jedna z dobrych nahrad svajciarske hnede... sampiony spravia tiez sluzbu. 2-Nakrajane hriby som dal podusit tak na 70% na troche oleja. 3-Slaninu som si dal nakrajat na tenko .Nasa "slanina"( bacon rashers) je trochu ina ako cesko -slovenska. Bravcove tu nie je take popularne, takze pridaju aj svieckovu .Vcesko - slovenskej verzii je to skor obalit sunkou. 4-Na tento recept su chutovo najlepsie kuracie stehna ktore som vyfiletoval ( stiahol kozu , a vykrojil kosti a potom cez foliu zlahko naklepal.Na dosku si polozime pas slaniny na nu naklepane ochutene stehno a nakoniec polozime pred dusene hriby a nastruhany parmezan a zrolujeme. 5-Do zapekacej misky poukladame rolky vedla seba. Podlejeme vinom posypeme taliansky bylinkami a dame piect do rury. Podlievame podla potreby vodou. 6-Servirovali sme s lahko ochutenymi pucenymi zemiakmi a ozdobili cerstvou vnatou z petrzlenu
Poznámka k receptu na Zapečené kuřecí závitky: Vlastna kreacia.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené kuřecí závitky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 17.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: * 1 kg kuracie stehno * 250 g - plátky slanina anglická * 250 g huby švajčiarske hnedé * 75 g postruhany parmezán * za hrst cerstva petržlenová vňať * 2 struciky cesnak * 1 cibuľa * olej olivový * soľ * 150 ml víno madeira * 1 lyzicka bylinky talianske zmes sušená * podľa potreby voda * korenie čierne mleté
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené kuřecí závitky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené kuřecí závitky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené kuřecí závitky
|
|