RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup, recepty Vykosťování kuřete od zad - fotopostup, Vykosťování, kuřete, od, zad, -, fotopostup


Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup

Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Vykosťování kuřete od zad - fotopostup budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuře, nůž ostrý tenký..

Vykosťování kuřete od zad - fotopostup
Zvětšit obrázek

Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup

Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup:
Postup při vykosťování může být dvojí. Někdo začíná od prsou, mně se osvědčilo začít od zad, protože tím dostanete úhlednější plát masa, přičemž nejvíc masa z prsou je uprostřed, díky čemuž se roláda dobře zatočí. Sledujte fotky - kuře položíte prsama dolů, naříznete kůži na zádech shora dolů a postupným odřezáváním dlouhým tenkým nožem oddělujete maso i s kůží od kostry. Z kostí končetin oškrabete maso a kosti opatrně vykroutíte. Když dojdete k prsní části, začnete totéž provádět zrcadlově. Po rozložení maso z prsou seříznete tam, kde je moc vysoké a doplníte jím místa, kde je masa méně. Ze zbylé kostry můžete připravit vývar.

Poznámka k receptu na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup:
Vím, že tu jsou postupy, ale začínají od prsou, já začínám od zad, zdá se mi to být lepší ;-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vykosťování kuřete od zad - fotopostup, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: zizala
  • Datum vložení: 19.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuře, nůž ostrý tenký.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vykosťování kuřete od zad - fotopostup, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vykosťování kuřete od zad - fotopostup

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist