|
Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup
Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Vykosťování kuřete od zad - fotopostup budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuře, nůž ostrý tenký..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup
Recept na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup: Postup při vykosťování může být dvojí. Někdo začíná od prsou, mně se osvědčilo začít od zad, protože tím dostanete úhlednější plát masa, přičemž nejvíc masa z prsou je uprostřed, díky čemuž se roláda dobře zatočí. Sledujte fotky - kuře položíte prsama dolů, naříznete kůži na zádech shora dolů a postupným odřezáváním dlouhým tenkým nožem oddělujete maso i s kůží od kostry. Z kostí končetin oškrabete maso a kosti opatrně vykroutíte. Když dojdete k prsní části, začnete totéž provádět zrcadlově. Po rozložení maso z prsou seříznete tam, kde je moc vysoké a doplníte jím místa, kde je masa méně. Ze zbylé kostry můžete připravit vývar.
Poznámka k receptu na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup: Vím, že tu jsou postupy, ale začínají od prsou, já začínám od zad, zdá se mi to být lepší ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vykosťování kuřete od zad - fotopostup, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 19.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuře, nůž ostrý tenký.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vykosťování kuřete od zad - fotopostup,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vykosťování kuřete od zad - fotopostup - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vykosťování kuřete od zad - fotopostup
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|