RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách, recepty Velikonoční králik ve vaječných peřinách, Velikonoční, králik, ve, vaječných, peřinách


Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách

Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Velikonoční králik ve vaječných peřinách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg masa / kralik, jahna, kozla / bravcova mast na vymazanie pekaca + na kazdy kus masa 1 CL vajcia, hladka muka, struhanka na trojobal 6 velkych vajec 1 naozaj velka PL hladka muka 400 ml sladke mlieko sol.

Velikonoční králik ve vaječných peřinách
Zvětšit obrázek

Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách

Recept na Velikonoční králik ve vaječných peřinách:
Ako pisem v rozpise surovin, mozeme pouzit zajacie, kralicie, mlade jahnacie alebo mlade kozlacie maso. Toto maso podelime na hrudky, posolime ho a obalime v trojobale. Hlboky pekac musi byt naozaj hlboky, nahrubo vymazeme bravcovou mastou. Do pekaca poukladame obalene kusy masa a na kazdy kusok dame este kusy bravcovej masti. Takto pripravene maso dame do vyhriatej rury (200 az 220 stupnov). Pecieme nezakryte aspon 40 minut. Potom zacne maso pripekat a ja v tejto faze pekac prikryjem alobalom. Peciem, kym nie je maso uplne makke. Zalezi od toho, ake je maso. Tento kralik potreboval na upecenie dobru hodinu a pol. V mlieku rozslahame vajcia, hladku muku a malu lyzicku soli. Pekac s upecenym masom vyberieme a vylejeme do neho vajecnu zmes. Vajcia maju tendenciu narast a vytlacat omastok, ten vytecie do rury a viete, co dokaze vytecena mast v rure. Takze preto som Vas upozornila, aby ste dali pekac naozaj hlboky, alebo pekac podlozili nejakym plechom. Pecieme uz nezakryte, kym vajecna zmes uplne nestuhne. Maso sa konzumuje zasadne len s chlebom a kyslymi uhorkami. Je skvele teple, je skvele studene.

Poznámka k receptu na Velikonoční králik ve vaječných peřinách:
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2653

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Velikonoční králik ve vaječných peřinách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: vybusna
  • Datum vložení: 05.05.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1 kg masa / kralik, jahna, kozla / bravcova mast na vymazanie pekaca + na kazdy kus masa 1 CL vajcia, hladka muka, struhanka na trojobal 6 velkych vajec 1 naozaj velka PL hladka muka 400 ml sladke mlieko sol
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na velikonoční králik ve vaječných peřinách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Velikonoční králik ve vaječných peřinách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Velikonoční králik ve vaječných peřinách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist