RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Studená kuchyně slanina

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Studené pokrmy mají ve srovnání s teplou kuchyní několik předností: výroba není časově omezena; můžeme je podávat ve větším časovém odstupu od výroby; zeleninu a o

Recepty - Studená kuchyně slanina

Studená kuchyně - návody k vaření - online kuchařka

Studené pokrmy mají ve srovnání s teplou kuchyní několik předností: výroba není časově omezena; můžeme je podávat ve větším časovém odstupu od výroby; zeleninu a ovoce používáme v syrovém stavu; můžeme je podávat v kterékoliv denní době; hospodárné vyžití surovin; lze obměnami vytvářet nové výrobky; splňují předpoklady biologicky hodnotné stravy(saláty, ovoce); jsou čím dál víc oblíbenější; cenová dostupnost. Jejich NEVÝHODOU je oproti teplé k. že jejich vůně není výrazná.

Slanina nebo také špek je označení pro solené či uzené vepřové sádlo. Vyrábí se převážně z vepřového bůčku, kýty nebo hřbetu. Samotná slanina se vyrábí naložením do soli na několik týdnů a případně pozdějším vyuzením. Slanina se používá buď v syrovém stavu ve studené kuchyni, typicky chlebíčky, nebo se dále tepelně zpracovává jako hlavní součást jídla nebo jako doplněk.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 8 receptůZobrazuji: 1-8 receptů
Recept na Moje domácí ruské vejce.
Moje domácí ruské vejce. Do mističky jako první dám trošku salátu, na ten usadím vejce a pak obložím uzeninou, zeleninou a nakonec přidám majonézu jen na ozdobu....
Nejlepší recept na Paštika z králíka
Paštika z králíka Králíka rozporcujeme, osolíme a osmahneme na cibulce. Přidáme všechno koření a podusíme s troškou vody, tak dlouho,než lze maso oddělit od kostí. Pak vyndáme, obereme maso a umeleme spolu s bůčkem. Přidáme propasírovanou cibuli i se šťávou z dušení králí...
Nejlepší recept na Masová paštika
Masová paštika Na sádle necháme zrůžovět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájená játra, zprudka zarestujeme a odstavíme. Pečené maso pomeleme i s výpekem a orestovanou játrou s cibulkou. Do pomleté směsi přidáme vejce, smetanu, paštikové kořen...
Recept na Svačinové sendviče
Svačinové sendviče Plátky chleba natřít máslem. 1. toast: poklást salámem, potřít tatarkou, dát rukolu, plátek sýru a přiložit vrchní plátek chleba. 2. toast: poklást anglickou slaninou, potřít tatarkou, dát kadeřavý salát a okurky, plátek sýru a přiložit vrchní pl...
Dort pro ,,chlapáky" - recept od maminky
Dort pro ,,chlapáky 4 plátky toastového chleba složime k sobě do čtverce. Pomažeme taveným sýrem, nebo pomazánkovým máslem, pomazánkou...a přiložíme dalšími plátky chleba.další vrstvu dáme třeba zas salámy, nebo jiné pomazánky a opět chleba. takhle vrstvy střídáme.Až bu...
Nejlepší recept na obložená "královská" mísa
obložená Na spod mísy dáme ledový salát na efekt a pak je vše na vás a vaší fantazii.Růžička je udělaná z herkulesu....
Nejlepší recept na Švestky ve slanině
Švestky ve slanině Omyté, osušené švestky namočit přes noc do portského, místo pecky zastrčit oloupanou mandli, celé obalit plátkem slaniny, sepnout párátkem a na pečícím papíru upéci v troubě. Když není čas a portské, stačí jen naplnit, zabalit a péci. Lepší jsou stud...
Nejlepší recept na Třikolka
Třikolka Chléb nakrajime na větši kousky ktere spojíme pomazankami, vytvarujeme kola třikolky, pak vytvarujeme tělo motorky, vše obalime salamem a řadně vytvarujeme, potřeme aspikem aby nedochazelo k okorani. Podle fantazie složime a dokončime....
Nalezeno: 8 receptůZobrazuji: 1-8 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo

Studená kuchyně

Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist