|
Recept na Sladké burské oříšky se zmrzlinou
Recept na Sladké burské oříšky se zmrzlinou je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Sladké burské oříšky se zmrzlinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 g nesolených burských oříšků, 2 sáčky vanilkového cukru, možno ještě přidat trošku cukru, vanilková zmrzlina.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sladké burské oříšky se zmrzlinou
Recept na Sladké burské oříšky se zmrzlinou: Burské oříšky zalijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme 2 vanilkové cukry a vaříme zhruba hodinu na velmi mírném ohni. Pokud bysme chtěli oříšky více sladké, tak ještě přidáme malinko cukru. Hlídáme, aby se nám neodpařila voda, musíme podle potřeby dolévat. Po hodině by měly být oříšky sladké a měkké, jinak ještě dál vaříme. Oříšky se šťávou necháme vychladnout, dáme do dobře uzavíratelné nádobky a skladujeme v lednici. Použijeme na zmrzlinu a jiné podobné poháry. Dělala jsem poprvé a určitě ne naposledy.
Poznámka k receptu na Sladké burské oříšky se zmrzlinou: Zdroj receptu: Čínská kuchyně po evropsku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sladké burské oříšky se zmrzlinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 15.06.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 100 g nesolených burských oříšků, 2 sáčky vanilkového cukru, možno ještě přidat trošku cukru, vanilková zmrzlina
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sladké burské oříšky se zmrzlinou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sladké burské oříšky se zmrzlinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sladké burské oříšky se zmrzlinou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|