Recept na Rybízovo-jostový džem
Recept na Rybízovo-jostový džem je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Rybízovo-jostový džem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na 1 l ríbezľovej šťavy 1 kg cukru (stačí i 900 g), josta ( podľa vlastného uváženia a chuti, mala by to byť cca polovica z ríbezľovej šťavy ).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybízovo-jostový džem
Recept na Rybízovo-jostový džem: Celé červené ríbezle i so stopkami varíme 25 minút. Potom ich prepasírujeme. Odmeriame šťavu, na 1 l šťavy pridáme 1 kg kryštalového cukru a varíme na slabom plameni 20 minút. Pridáme umytú jostu a varíme na slabom plameni 15 minút. Zlievame do fľaštičiek, uzavrieme viečkom, otočíme dnom hore a necháme vychladnúť. Potom odložíme.
Poznámka k receptu na Rybízovo-jostový džem: tejaja: Asi ne!! Dostala jsem jí plnou mísu!. Možná, jak kde.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybízovo-jostový džem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 04.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Na 1 l ríbezľovej šťavy 1 kg cukru (stačí i 900 g), josta ( podľa vlastného uváženia a chuti, mala by to byť cca polovica z ríbezľovej šťavy )
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybízovo-jostový džem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybízovo-jostový džem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybízovo-jostový džem
|
|