|
Recept na Pudink bez škraloupu (do krémů)
Recept na Pudink bez škraloupu (do krémů) je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Pudink bez škraloupu (do krémů) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
....
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pudink bez škraloupu (do krémů)
Recept na Pudink bez škraloupu (do krémů): Pořád tady čtu, jaká různá "kouzla" dělají někteří s uvařeným pudinkem, aby se na něm při chladnutí neudělal škraloup. Pokud jde o pudink, který chceme použít do krému, pak stačí velice jednoduchý trik. Hotový pudink odstavím, nechám ho v kastrolu, ve kterém jsem ho vařila a ještě horký ho na povrchu přetřu kostkou másla nebo Hery. Poté ho nechám bez míchání vychladnout. Takto "ošetřený" pudink je krásně hladký, bez kousků a navíc hrnec jde pak úplně bez problémů umýt, protože pudink z něj úplně lehce vyklopíte ...;-)
Poznámka k receptu na Pudink bez škraloupu (do krémů): Nadja: já mám taky spolehlivého strávníka na škraloupy, ať z mléka či jiných. Manžel je přímo miluje a je naopak naštvaný, když se škraloup nevytvoří
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pudink bez škraloupu (do krémů), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ...
- Datum vložení: 26.08.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: ...
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pudink bez škraloupu (do krémů),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pudink bez škraloupu (do krémů) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pudink bez škraloupu (do krémů)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|