|
Recepty -
Pro začátečníky zakysaná smetanaPro začátečníky - návody k vaření - online kuchařka
| Pro začátečníky - jednoduché recepty, které zvládne připravit každý i bež zkušeností s vařením.
Zakysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Smetana se získává sbíráním nebo odstřeďováním a v obchodě se prodává sladká nebo kysaná (v řadě jazyků se původně ruský výraz smetana užívá právě pro zakysanou smetanu). Obsahuje nejméně 10 % tuku. Používá se ve studené kuchyni (k přímé konzumaci jako jogurt, v zálivkách…) i k vaření polévek, omáček apod. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 3 receptů | Zobrazuji: 1-3 receptů | |
Vafle z topinkovače (z polotovaru) - recept od maminky |
|
Vafle (koupíte v téměř každém supermarketu v oddělení trvanlivého baleného pečiva) dáme na 2-3 min. do topinkovače. Vyzkoušejte, jak váš topinkovač peče a jak vám to bude vyhovovat. Opečené vafle vyndáme na talířek, pomažeme marmeládou a ozdobíme jogurt...
|
|
|
Nejlepší recept na Lívanečky s malinovým přelivem |
|
Maliny si chvíli předem necháme pozvolna rozmrazit na sítku, aby odkapala všechna voda. Zakysanou smetanu vyšleháme s vejci, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a ušleháme. Necháme chvilku odpočinout. Poté pozvolna osmažíme. Zakysanou smetanu dám...
|
|
|
Domácí chipsy s tvarohem |
|
Chipsy: Brambory důkladně omyjeme a i se slupkou nakrájíme na tenčí plátky a vyskládáme na plech (můžou se lehce překrývat). Osolíme, pokapeme olejem, přikryjeme alobalem a dáme na půl hodiny do trouby na cca 180°C, aby nám změkly. Poté alobal sundáme a pod...
|
|
| |
| Nalezeno: 3 receptů | Zobrazuji: 1-3 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|