RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pro začátečníky krupice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Pro začátečníky - jednoduché recepty, které zvládne připravit každý i bež zkušeností s vařením. krupice Krupice je obilný výrobek, který se vyrábí procesem mletí

Recepty - Pro začátečníky krupice

Pro začátečníky - návody k vaření - online kuchařka

Pro začátečníky - jednoduché recepty, které zvládne připravit každý i bež zkušeností s vařením.

Krupice je obilný výrobek, který se vyrábí procesem mletí obilí, kdy se nejprve melou hrubší částice zbavené slupky. Připravuje se z ní např. krupicová kaše, přidává se jako ingredience do knedlíků, halušek nebo lívanců.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 10 receptůZobrazuji: 1-10 receptů
Drobenka - žmolenka - posýpka atd.
Drobenka - žmolenka - posýpka atd. Vše smícháme dohromady ručně nebo mixerem. Pokud chceme mít drobenku bleskově hotovou, tuk rozehřejeme, vlejeme do cukru s moukou a lehce promícháme. Takto připravená drobenka se ale po upečení více na moučníku drobí a opadává. Každá kuchařka má svůj ...
Extra rychlé lívance - recept od maminky
Extra rychlé lívance Všechny suroviny smícháme (droždí se tam nedává, nahradí ho prášek do pečiva) Polévkovou lžící děláme do rozpáleného oleje malé lívanečky (dost nabydou),olej je třeba často dolévat, smažíme pomalu na mírném ohni. Dobrou chuť, jsou výborné :o)...
Nejlepší recept na Jednoduchý hrnečkový kokosový moučník
Jednoduchý hrnečkový kokosový moučník V míse smícháme všechny ingredience, do hladka, až se začnou dělat bublinky, vylijeme do vymazaného, nebo s pečícím papírem vystlaného plechu, nebo koláčové či bábovkové formy, dáme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 20-25 minut-vyzkoušíme špejlí, tu...
Rychlé špagety
Rychlé špagety Krok 1: špagety uvaříme dle návodu na sáčkuomáčka:salám si nakrájíme na kostičky dáme do hrnce dále přidáme kečup veskle je nejlepší levnější v plastu nedají omáčce tak dobrou chut a jsou nakyslé!tousty ,cukr,masox,oregano vodu dle potřeby cca 1hrnek ne...
Piškotový korpus - recept od maminky
Piškotový korpus 1) Dortovou formu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou. 2) Vejce s cukrem ušleháme do světlejší pevné hmoty ( = 3. foto) a vmícháme do ní mouku s práškem do pečiva. 4) Těsto vlijeme do vysypané formy a dáme péct (asi 170-180°C). Jestli j...
Okurky velmi dobré
Okurky velmi dobré Na dno každé sklenice dáme cukr, sůl, koření, ocet a pak rovnáme okurky, které prokládáme zeleninou, koprem a listem. Až máme sklenici plnou, zalijeme ji horkou vodou, zavíčkujeme a narovnáme do zavařovacího hrnce. Přivedeme k varu a od té doby sterilujeme pouh...
Tříbarevný pudinkový pohár
Tříbarevný pudinkový pohár Odměříme si 0,5l mléka, vsypeme 1 pudinkový prášek, pořádně promícháme a vlijeme do kastrolu, přidáme 2,5 lžíce cukru a za stálého míchání na středním ohni vaříme. Jakmile začne mléko krémovatět, ztlumíme plamen na minimum a stále mícháme, dokud n...
Hnědá jednoduchá a dobrá fazolovka
Hnědá jednoduchá a dobrá fazolovka Fazole si uvaříme téměř do měkka, nebo je může přes noc nechat namočené a druhý den uvařit v té vodě, co se máčely. V jiném hrnci si na oleji osmažíme do hněda pokrájenou cibuli najemno, přidáme hrst špaldové krupice(nebo hrubé mouky), uděláme jíšk...
Perníčky dle paní učitelky
Perníčky dle paní učitelky Do kastrolku nejprve dáme cukr a kakao a to mezi sebou promísíme. Pak k tomu přidáme máslo, med, vše dáme do vodní lázně a rozpouštíme. Do vychladlé směsi nebo jen velmi mírně vlažné zamícháme 2 vejce. V míse nebo na vále si promícháme mouku s kypřící...
Svítek a kosmatice - recept od maminky
Svítek a kosmatice Všechny suroviny na svítek smíchat a vidličkou v míse prošlehat, aby nezůstaly hrudky. Těsto nechat alespoň 15 min. odležet, aby krupice nabobtnala. Hustota těsta by měla být asi jako na kapání. Potom smažit na rozpáleném oleji po obou stranách do zlatova. ...
Nalezeno: 10 receptůZobrazuji: 1-10 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti

Pro začátečníky

Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist