RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka "

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka ", recepty Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka ", Pravá, černá, zabijačková, polévka, ", Prdelačka, "


Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka "

Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka " je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka " budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Upraveno pro domácí vaření: 1,5 - 2l ovarového vývaru 200ml vepřové krve ( lze objednat u řezníka) vařené kroupy, cca 250g nebo podle potřeby 3- 4 stroužky česneku hrst sušené majoránky pepře co kdo snese sůl.

Pravá černá zabijačková polévka
Zvětšit obrázek

Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka "

Recept na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka ":
Pokud máme vývar zchladlý, sebereme z povrchu tuk. Přecedíme, uvedeme k varu a stáhneme plamen, aby se již nevařil a byl stále pod bodem varu. Vmícháme přecezenou krev, nesmí dojít k varu, jinak se srazí. Stále mícháme, alespoň 20 minut. Ke konci přidáme kroupy a prohřejeme spolu s rozmačkaným česnekem a rozemnutou majoránkou. Poté stáhneme z ohně, opepříme a osolíme až na talíři. Pokud nebudeme jíst všechnu polévku tentýž den, je nutné ji za občasného míchání zcela vychladit a uložit do lednice. Solit by se měla opravdu až při konzumaci.

Poznámka k receptu na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka ":
Chtěla jsem přidat fotku, ale našla jsem pouze polévky z jelítek, tak snad nebude vadit, když přidám tuto i s receptem :-) Můžeme ještě na sádle osmažit cibulku a polévku s ní dochutit a dozdobit.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 23.04.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Upraveno pro domácí vaření: 1,5 - 2l ovarového vývaru 200ml vepřové krve ( lze objednat u řezníka) vařené kroupy, cca 250g nebo podle potřeby 3- 4 stroužky česneku hrst sušené majoránky pepře co kdo snese sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pravá černá zabijačková polévka " prdelačka ", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka " - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pravá černá zabijačková polévka " Prdelačka "

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist