RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pomalý hrnec slanina

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě, přestože se připravují pouze s

Recepty - Pomalý hrnec slanina

Pomalý hrnec - návody k vaření - online kuchařka

Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Takto připravená jídla jsou vhodná i pro různé druhy diet. Přímo ideální jsou pro všechny, kteří chtějí hubnout a přitom se příliš neomezovat v jídle. Největší výhodou vaření v Elektrickém Pomalém hrnci je úspora času při vaření a nízká spotřeba elektrické energie. Pomalý hrnec je velkým pomocníkem nejen pro zaměstnané ženy, ale i muže, pro maminky s malými dětmi, pro ženy v domácnost... Vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři. Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou univerzální kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze model SCVI600). Po uplynutí této doby se hrnec automaticky přepne na udržovací teplotu. Vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři.

Slanina nebo také špek je označení pro solené či uzené vepřové sádlo. Vyrábí se převážně z vepřového bůčku, kýty nebo hřbetu. Samotná slanina se vyrábí naložením do soli na několik týdnů a případně pozdějším vyuzením. Slanina se používá buď v syrovém stavu ve studené kuchyni, typicky chlebíčky, nebo se dále tepelně zpracovává jako hlavní součást jídla nebo jako doplněk.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Bůčková roláda z pomalého hrnce Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a míchanými vajíčky (které jsou ještě jemně tekutá). Přidáme nakrájenou na proužky ster....
Závitky z mletého masa
Závitky z mletého masa Mleté maso okořeníme, já dávám sůl, pepř, papriku, důkladně zamícháme se syrovými vejci jako když děláme klasickou sekanou. Vždy kousek masa vytvarujeme do placky, položíme na ni plátek sýra, 1/4 okurky, 1/4 vajíčka, kousek párku nebo klobásky, zavineme d...
Recept na Brambory se špenátem
Brambory se špenátem Do pomalého hrnce dát nakrájené oloupané brambory (syrové)- cca kg, osolit, přidat pokrájenou anglickou slaninu - cca 100 g, osolit, přidat na plátky nakrájený česnek a vše promíchat. Na brambory dát omyté listy čerstvého špenátu - doporučuji nekrájet - mn...
Hovězí závitky v PH
Hovězí závitky v PH Plátky masa naklepeme,každý plátek potřeme plnotučnou hořčicí,potřeme prolisovaným česnekem,osolíme,opepříme.Na každý plátek dáme,salám,párek,okurku,slaninu a buď použijeme párátka nebo provázek a uděláme závitky. Do PH naskládáme závitky,přidám...
Naplněná krkovička se zeleninou v PH
Naplněná krkovička se zeleninou v PH Krkovičku nařežeme, ale nedořízneme, asi na jeden a půl centimetru, mezery vymažeme sardelovou pastou, vložíme kousky cibule a plátek rolky nebo slaniny. Maso okořeníme. Pomalý hrnec vymažeme máslem,na dno dáme mraženou zeleninu, položíme na ni maso a obložím...
 
Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky

Pomalý hrnec

Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist