|
Recepty -
Pokrmy z vnitřností rohlíkPokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka
| Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel.
Rohlík je druh pečiva, které se používá jako běžná příloha k jiným potravinám. Vyrábí se z tukového těsta pečením v troubě při teplotě 175–200 °C. Rozlišuje se obyčejný bílý rohlík (makový, kmínový nebo sypaný solí), celozrnný rohlík a vícezrnný rohlík v závislosti na přidaném posypu, semínkách anebo na druhu použité mouky. Speciálním případem je pivní rohlík či anglický rohlík. Využitelná energie 43 g bílého rohlíku dosahuje 640 kJ. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 4 receptů | Zobrazuji: 1-4 receptů | |
Plněná vepřová slezina - recept od maminky |
|
Vepřové sleziny očistíme a zbavíme tuku, odřízneme 5 cm špičky, které umeleme na jemno s česnekem. Uvařenou rýži smícháme s vajíčky, kořením, přidáme osmahlou cibulku, na kostičky nakrájené a zaschlé rohlíky a umleté špičky slezin. Touto nádivkou...
|
|
|
Jitrnice 3 x jinak - recept od maminky |
|
1. Na plátky toastového chleba rozetřeme jitrnici, poklademe natenko nakrájenými cibulovými plátky a sýrem. Zapečeme v toastovači. Ihned podáváme. Pro zvýraznění chuti můžeme přikusovat okurku, naloženou červenou řepu nebo naložené brusinky. 2. Na oleji ...
|
|
|
|
Recept na Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci |
|
Sádlo rozpustíme a necháme trošku zchladit. Rohlíky nakrájíme na kostičky. Játra rozmačkáme rukou nebo použijeme jakýkoliv robot, který obvykle používáme. Smícháme, přidáme vejce a koření, promícháme. Umělohmotné střívko na tlačenku na jednom k...
|
|
|
| Nalezeno: 4 receptů | Zobrazuji: 1-4 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|