Recept na Mrkvová čalamáda pod maso
Recept na Mrkvová čalamáda pod maso je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Mrkvová čalamáda pod maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg paprik /červených/ 1/2 kg rajčat 1/2 kg mrkve 1/2 kg cibule sklenka/0,2/ vody 1/2 sklenky octa 1/2 sklenky oleje - slunečnicový 10-12 tablet cukerínů 1 malá lžička soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mrkvová čalamáda pod maso
Recept na Mrkvová čalamáda pod maso: Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody. Vaříme na středním ohni asi 2 hodiny za občasného promíchání. Skleničky plníme horkou směsí, zavíčkujeme a ihned otočíme dnem vzhůru. Dále se nemusí zavařovat.
Poznámka k receptu na Mrkvová čalamáda pod maso: Tato zeleninová směs je výborná pod maso, do různých gulášů, na kuře a nebo i do polévek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mrkvová čalamáda pod maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petrzelka (Jana)
- Datum vložení: 30.07.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 1/2 kg paprik /červených/ 1/2 kg rajčat 1/2 kg mrkve 1/2 kg cibule sklenka/0,2/ vody 1/2 sklenky octa 1/2 sklenky oleje - slunečnicový 10-12 tablet cukerínů 1 malá lžička soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mrkvová čalamáda pod maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mrkvová čalamáda pod maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mrkvová čalamáda pod maso
|
|