RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny solamyl

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny solamyl Solamyl je označení pro velmi jemný bramborový škrob, který je v naší kuchyni využíván především k přípravě pe

Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny solamyl

Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny

Solamyl je označení pro velmi jemný bramborový škrob, který je v naší kuchyni využíván především k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i exotické pokrmy jako je čína nebo klasické omáčky k masu. Doporučuje se hlavně pro alergiky na lepek, kterým není dovoleno zahušťovat moukou. Škrob totiž obsahuje z 80% sacharidy a z 20% tuky a bílkoviny.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 10 receptůZobrazuji: 1-10 receptů
Recept na Švestkový koláč z listového těsta
Švestkový koláč z listového těsta Menší hlubší pekáček vyložíme pečicím papírem a na něj dáme rozválené listové těsto tak, aby vznikly vyšší okraje (ideální je použít přímo těsto rozválené na pečicím papíře). Na těsto poklademe rozpůlené vypeckované švestky (případně sl...
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ) - recept od maminky
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy  ( bezvaječné ) NA vál nebo do širší mísy vsypeme obě mouky,přidáme prášek do pečiva,kakao,cukr,promícháme,přidáme tekutiny-spojíme je s moukou v kašičku a pak přidáme nastrouhaný tuk.Vše pořádně ručně propracujeme,až nám vznikne hladké těsto které nelepí.Jednu t...
Řezy s cukrářskými piškoty
Řezy s cukrářskými piškoty Na korpus vyšleháme žloutky s cukrem do husté pěny,ušleháme bílky na tuhý sníh. Hmoty lehce zpojíme a nakonec zamícháme prosátou mouku se solamilem. Hotové těsto nalijeme do pekáčku vymazaného tukem a vysypaného moukou,povrch uhladte. Pečeme asi 40 minut p...
Jahodovo - kokosový dort
Jahodovo - kokosový dort Dortovou formu vymažeme tukem a vysypeme strouhaným kokosem. Mouku, kokos, solamyl a prášek do pečiva si promícháme v misce. Žloutky s cukrem a teplou vodou vyšleháme do pěny. Přidáme sypké suroviny, na nakonece opatrně vmícháme tuhý ušlehaný sníh z bílků. ...
Nejlepší recept na Řezy s vanilkovým krémem
Řezy s vanilkovým krémem Těsto-Do misky dáme vejce a cukr a šleháme dokud se nespojí. Poté nad vodní lázní do zhoustnutí. POZOR-hodně se našlehá, radši dát do větší misky. Jakmile krém zchladne, vmícháme solamyl a prášek do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný menš...
Recept na Jablkové píchance
Jablkové píchance Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme rozehřáté, ale ne horké, máslo a mléko. Když je vše dobře spojeno, přidáme prášek do pečiva a Solamyl. Naposled vmícháme mouku a sníh z bílků. Těsto vylejeme na plech, poklademe nakrájeným oloupanými jablky, ...
Zvíkovský koláč s jahodovou omáčkou
Zvíkovský koláč s jahodovou omáčkou Jablka oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Posypeme cukrem, promícháme a necháme 30 minut odležet. Poté přimícháme zbylý cukr, vejce, rozinky, oříšky, kakao, olej a smetanu a na závěr vmícháme prosátou mouku se sodou a práškem do pečiva. Dobře pro...
Recept na Tvarohovo-rybízový koláč
Tvarohovo-rybízový koláč Cesto : Všetky ingrediencie vyšľaháme, cesto dáme na plech a upečieme. Upečené necháme vychladnúť. Náplň : Maslo vyšľaháme s cukrom, postupne všľaháme tvaroh a vanilkový cukor. Želé : Šťavu a vodu dáme variť do hrnca, pričom z vody trocha odoberieme ...
Jahodové řezy sypané kokosem
Jahodové řezy sypané kokosem Vajíčka vyšleháme s oběma cukry do pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, solamyl. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a pečeme pozvolna při teplotě 180°C zhruba 20 minut. Připravíme si náplň : Jahody rozmixujeme a vyšleháme s tvarohem a mletým...
Broskvový koláč - recept od maminky
Broskvový koláč Utřeme změklé máslo. Postupně přidáváme všechny suroviny a promícháváme. Těsto přendáme na vymazaný a vysypaný plech (cca 23 x 33 cm) uhladíme a dáme do trouby předehřáté na 200°C. Předpečeme 15 minut. Mezitím rozpůlíme a vypeckujeme broskve a ušle...
Nalezeno: 10 receptůZobrazuji: 1-10 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY S OVOCEM, BUBLANINY


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist