Nejlepší recept na Pařížské řezy jednoduché |
|
Suroviny na korpus vyšleháme elektrickým šlehačem a vylijeme na olejem vymazaný a kokosem vysypaný hluboký plech. Upečeme a necháme vychladnout. Den předem si svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Pak vyšleháme...
|
|
|
Řezy Izidor |
|
Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mouku smíchanou s ořechy, kakaem a práškem, na konec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na plech s vyšším okrajem vymazaný tukem a vysypaný moukou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě as...
|
|
|
Řezy TRIO - úžasné |
|
Na piškot: cukr a vejce šleháme, hned přilijeme horkou vodu a vyšleháme doběla, přidáme mouky. Dáme na velký plech s pečícím papírem a upečeme do růžova (10 minut).Necháme schladnout. Na piškot natřeme růžovou náplň - hustotu si doředíme sirupem či vo...
|
|
|
Mraky |
|
Vodu se sádlem dáme vařit do vroucího vsypeme hl.mouku a mícháme když se těsto odlepuje od hrnce a je vše spojeno je hotové.Do studeného vmíchat vejce a vymíchat na hladkou kaši.Rozdělit na dvě poloviny a dát na plech vymazaný sádlem rovnoměrně potřeme je to...
|
|
|
Děrovaná buchta |
|
Mouku prosijeme s práškem do pečiva, přidáme vše ostatní a vařečkou zamícháme. Nalejeme do hlubšího pekáče vyloženého pečícím papírem a upečeme v předehřáté troubě na 160 °C do růžova - asi 25 min. Necháme vychladnout. Na krém umícháme máslo s c...
|
|
|
Nejlepší recept na Broskvový koláč se šlehačkou |
|
Těsto: Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při teplotě 190 stupňů asi 30 minut. Necháme vychladnout. Náplň: Kompoty scedíme a broskve nec...
|
|
|
Nejlepší recept na Pudinkové kostky |
|
Všechny suroviny na korpus smícháme dohromady a dáme na vymazaný a vysypaný pekáč (je lepší hlubší) a dáme péct na 200°C na 15-20 minut. Krém : máslo si vyšleháme s cukrem a přidáme měkké tvarohy. Na vychladlý korpus natřeme krém, naskládáme ovoce a...
|
|
|
Recept na Koka řezy |
|
Utřeme žloutky s vodou a cukrem, vmícháme mouku a sníh z bílků. Upečeme klasicky na plechu s pečícím papírem. Na vychladlý piškot rozetřeme krém: sušenky rozdrobíme, zalijeme rumem a šlehačkou a necháme rozmočit. Vyšleháme máslo s cukrem a po částech za...
|
|
|
Likérové řezy s jahodami |
|
Celá vejce ušleháme s cukrem, zašleháme pomalu olej, vanilku a vaječňák a vmícháme mouku se škrobem a práškem do pečiva. Na vymazaném plechu 30x40 upečeme do růžova (cca 15 min) v troubě, rozehřáté na 170 st. Z vychladlého korpusu odkrojíme nižší okraj...
|
|
|
Pařížské kostky černobílé |
|
Den předem si připravíme Pařížskou šlehačku: 1 smetanu vaříme za stálého míchání s bílou čokoládou a kouskem másla asi 1 min. Přelejeme do misky a dáme vychladit. Do druhé smetany dáme tmavou čokoládu a rovněž svaříme s plátkem másla. Necháme v le...
|
|
|
|
Broskvový koláč s polevou |
|
Broskve si umyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na 0,5cm plátky. Cukr a vejce vyšleháme do pěny, přimícháme olej a mléko a jako poslední mouku s práškem do pečiva. Těsto nalejeme do formy vyložené pečícím papírem. Poklademe nakrájenými broskvemi a upečeme ve ...
|
|
|