RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy cukr krupice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Ostatní - Řezy cukr krupice Cukr krupice je přírodní sladidlo, sladká poživatina. Název cukr krupice je odvozen podle vzhledu a struktuře podobné krupici. Chemi

Recepty - Řezy cukr krupice

Moučníky - Ostatní - Řezy - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Ostatní - Řezy

Cukr krupice je přírodní sladidlo, sladká poživatina. Název cukr krupice je odvozen podle vzhledu a struktuře podobné krupici. Chemicky je to sacharóza, tedy disacharid složený z jedné molekuly glukózy a jedné molekuly fruktózy. Cukr je velmi dobře stravitelná potravina s vysokým obsahem energie (16,8 kJ/g) a téměř žádných dalších živin.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů
Recept na Babiččina buchta s kokosovou drobenkou
Babiččina buchta s kokosovou drobenkou Z uvedených surovin vypracujeme na vále pevné a nelepivé těsto. Připravíme si plech, na který rozprostřeme pečicí papír. Na připraveném plechu vyválíme těsto a bohatě ho potřeme rybízovou marmeládou. Nakonec si připravíme drobenku, kterou posypeme celou buc...
Nejlepší recept na Rebarborový jednoduchý koláč
Rebarborový jednoduchý koláč Rebarboru očistíme, nakrájíme na kostky a zasypeme cukrem. Rebarbora pustí šťávu, když jdeme okolo, promícháme. Nastrouháme mrkev na jemném struhadle pro barvu, dáme vejce, mouku s práškem do pečiva a sodou, nakonec olej. Když je těsto řídké, přidáme tro...
Babiččin tvarohový koláč
Babiččin tvarohový koláč Nejprve si připravíme první kakaové těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na toto těsto rovnoměrně rozetřeme tvaroh. Poté si uděláme druhé těsto, které naneseme na tvarohovou vrstvu. Pečeme při 180°asi 30 minut, dokud sněhová vrstva nezezl...
Makovec III. - recept od maminky
Makovec III. Nejdříve smícháme sypké přísady. Poté přilijeme olej, vejce a mléka tolik, aby vzniklo těsto jako na bábovku. Vlijeme do formy a pečeme 30 minut při 180 °C. Zdobíme citrónovou polevou nebo namažeme rybízovou marmeládou....
Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist