RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Ostatní broskve

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Ostatní broskve Broskev je druh ovoce ze skupiny peckovice, který roste na stromu broskvoň obecná. Jedná se o měkký plod tvořený peckou, která je uprostřed. Pl

Recepty - Ostatní broskve

Moučníky - Ostatní - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Ostatní

Broskev je druh ovoce ze skupiny peckovice, který roste na stromu broskvoň obecná. Jedná se o měkký plod tvořený peckou, která je uprostřed. Plod je obvykle ve tvaru nepravidelné koule, která je rozdělena viditelnou rýhou na dvě nestejné polovičky. Samotný plod obsahuje až 88 % vody, 9 % cukrů a je bohatým zdrojem celé řady minerálů a vitamínů jako například draslíku, vápníku, sodíku, železa, zinku či hořčíku a niacinu, které pozitivně působí na duševní pohodu člověka. Z vitamínů pak například provitamin A, vitamin C a vitamin B3. Jejich konzumace není náročná na trávicí soustavu, jelikož obsahují šťávy, které mají blahodárný vliv na vylučování s až lehce projímavým účinkem díky obsahu látek, jako je například kyselina listová.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 7 receptůZobrazuji: 1-7 receptů
Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem
Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem Do mísy dáme mouku, vejce, cukr a vanilkový cukr. Promícháme, přidáme olej a prášek do pečiva. Dobře prochímáche, vylijeme na plech a poházíme na to broskve nakrájené na kostičky, a pokud chceme, posypeme kakaem. Buchtu pečeme na 200 stupňů, dokud nebude...
Nejlepší recept na Ovocná smetanová zmrzlina
Ovocná smetanová zmrzlina Všechny suroviny dobře rozmixujeme ponorným mixérem, nalijeme do zmrzlinovače a dáme zmrazit. Pokud někdo strojek nemá, může mrazit v mrazničce, ale je třeba zmrzku každých 35-45min promíchat (smíchat ztuhlou směs kolem stěn nádoby se zbytkem, ještě řídk...
Nejlepší recept na Pistáciový koláč
Pistáciový koláč Všechny suroviny na těsto si smícháme a dobře promneme prsty - vznikne nám drobenka. Asi 3/4 drobenky nasypeme do dortové formy, vyložené pečícím papírem a dobře udusáme a vmačkáme tak, aby nám vznikly okraje asi 1,5 cm vysoké. Smícháme všechny přísady na ...
Nejlepší recept na Koláč s broskvemi
Koláč s broskvemi Smícháme jogurt, 3/4 kelímku cukru , 1 kelímek mouky, vejce a prášek do pečiva. Těsto dáme na plech (namazaný a vysypaný moukou) a pokládáme na něj broskve nakrájené na plátky, a závěrem posypeme drobenkou. Koláč pečeme na 180°C asi 30-40 minut....
Bombastický dortík z roládek, ovoce a tvarohu
Bombastický  dortík z  roládek,   ovoce a tvarohu V mléce na mírném plameni rozpustíme máslo, vmícháme cukr a necháme projít varem. Odstavíme, přilijeme ve vodě nabobtnalou želatinu a vanilkový cukr. Hmotu necháme v pokojové teplotě chladnout. Rozmixujeme 4 půlky broskví nebo meruněk a vmícháme je k chla...
Recept na Bramborovo-špaldový koláč s broskvema
Bramborovo-špaldový koláč s broskvema Uvařenou bramboru rozmačkáme a smícháme s práškem do pečiva, krupicí a moukou. Přidáme vyšlehané žloutky s cukrem a jogurtem, na konec vmícháme tuhý sníh a vše opatrně promícháme. Pokud je těsto příliš tuhé, přidáme trochu mléka. Těsto nalijeme do k...
Flambované broskve
Flambované broskve Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Na pánvičku nalijeme vodu s cukrem, položíme půlky broskví, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou chvíli podusíme. Potom sejmeme pokličku a nalijeme ohřátou slivovici. Zapálíme a ještě hořící servírujeme....
 
Nalezeno: 7 receptůZobrazuji: 1-7 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
OSTATNÍ

 → Perníky
 → Řezy
 → Řezy s ovocem, bublaniny
 → Smažené
 → Záviny, rolády


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist