|
Recepty -
Řezy banánMoučníky - Nepečené a mražené - Řezy - návody k vaření - online kuchařka
| Moučníky - Nepečené a mražené - Řezy
Banán je protáhlé ovoce (nesladké druhy s vyšším obsahem škrobu (plantain) zelenina[1]) a plod banánovníku (epigeická bobule). Jde o velice žádanou komoditu produkovanou zemědělci tropických zemí, kde tvoří významnou složku potravy. Vůně, chuť a konzistence plodů je významně ovlivněna teplotou, při které dozrávají. Při nízkých teplotách šednou a kazí se. Banány dodávané na trh mírného pásma (tedy i k nám) jsou sklízené tak, že dozrávají během dopravy. Snížení teploty během této doby zvyšuje životnost plodů, ale, jak již bylo zmíněno výše, negativně ovlivňuje jejich kvalitu, proto při dopravě nikdy nebývají chlazeny pod 13,5 °C. Proto se také nedoporučuje ukládat nakoupené banány do lednice, protože jejich kvalita tím značně utrpí. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 3 receptů | Zobrazuji: 1-3 receptů | |
Recept na Nepečený BeBe zákusek |
|
BeBe sušenky naskládáme jednu vedle druhé na plech. Potřeme je polovinou krému, který jsme si připravili smícháním zakysaných smetan, tvarohu, vanilkových cukrů, moučkového cukru a přidáním želatinového ztužovače dle návodu na obalu. Poklademe kolečky b...
|
|
|
Tvarohovo- banánové řezy s BeBe sušenkami - recept od maminky |
|
Změklé máslo vyšleháme s cukry, přidáme rum, jogurt a tvaroh a prošleháme. Plech si vyložíme sušenkami, ty potřeme polovinou krému, poklademe kolečkami banánu a polijeme polevou (1). Dáme další vrstvu sušenek, druhou polovinu krému, poslední, třetí vrstvu ...
|
|
|
Barevný mišmaš nepečený |
|
Pekáček vyložíme alobalem. Na drobno nakrájíme mango, posypeme dno pekáčku. Na to nasypeme barevnou sladkou rýži. Scedíme kompotované jahody a z 1/2l šťávy a vanilkového pudinku uvaříme želatinu. Želatinu nalijeme na rýži. Poklademe obráceně piškotama, na...
|
|
| |
| Nalezeno: 3 receptů | Zobrazuji: 1-3 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|