|
Recepty -
Nepečené a mražené broskveMoučníky - Nepečené a mražené - návody k vaření - online kuchařka
| Moučníky - Nepečené a mražené
Broskev je druh ovoce ze skupiny peckovice, který roste na stromu broskvoň obecná. Jedná se o měkký plod tvořený peckou, která je uprostřed. Plod je obvykle ve tvaru nepravidelné koule, která je rozdělena viditelnou rýhou na dvě nestejné polovičky. Samotný plod obsahuje až 88 % vody, 9 % cukrů a je bohatým zdrojem celé řady minerálů a vitamínů jako například draslíku, vápníku, sodíku, železa, zinku či hořčíku a niacinu, které pozitivně působí na duševní pohodu člověka. Z vitamínů pak například provitamin A, vitamin C a vitamin B3. Jejich konzumace není náročná na trávicí soustavu, jelikož obsahují šťávy, které mají blahodárný vliv na vylučování s až lehce projímavým účinkem díky obsahu látek, jako je například kyselina listová. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 8 receptů | Zobrazuji: 1-8 receptů | |
BeBe tunel |
|
Formu na srnčí hřbet 30x12 cm si vyložíme mikrotenem nebo alobalem. Nad párou si zvlhčíme sušenky a vytvarujeme je do formy. Nevyjdou na konci úplně přesně, ale jdou dobře uříznout. Ušleháme si šlehačku, zamícháme cukry, zakysanou smetanu a nakonec vmích...
|
|
|
Recept na Svatební cheesecake /nepečený/ |
|
Korpus: Sušenky rozdrtit a smíchat s rozpuštěným máslem (jen tolik másla, aby drobečky zvlhly). Hmotu udusat dnem skleničky do dortové formy (dno vyložené pečícím papírem). Okraj nechat volný - na tloušťku piškotu. Korpus předpéct na 180°C 8-10min. Po vych...
|
|
|
Recept na Nepečený tvarohový moučník s kompotem |
|
Šťávu z kompotu slijeme, doplníme do 2 dl vodou, zahřejeme na zhruba 55 °C a metličkou rozpustíme želatinu. Pokud se nám stane, že se špatně rozpustila, můžeme ji za stálého míchání znovu ohřát, ale jen zase na 55°C, maximálně 60°C. Můžeme postupovat i...
|
|
|
Tvarohový ovocný dezert |
|
Tvarohy vyšleháme se zakysanou smetanou, vanilkovým a moučkovým cukrem, nakonec přdáme ztužovač šlehačky a ještě promixujeme. Formu vyložíme potravinářskou folií či aobalem a na dno vyskládáme piškoty. Pokapeme je kokosovým likérem a nalijeme na ně pol...
|
|
|
Kefírová Galaretka - recept od maminky |
|
Metličkou rozmícháme do úplného rozpuštění Galaretku v 200 ml horké vody (můžeme přihřívat ve vodní lázni) a pak vmícháme 300 ml kefíru. Dáme vychladit. Na dno formy naskládáme piškoty a zalijeme tuhnoucí Galaretkou. Její povrch opatrně pokryjeme piško...
|
|
|
Nepečený tvarohový Amaroun - recept od maminky |
|
Z jahodového kompotu slijeme šťávu a doplníme vodou do 250 ml, pokud je třeba dosladíme, přidáme a rozšleháme 10 g želatiny a necháme ji nabobtnat. Pak buď ve vodní lázni nebo opatrně přímo na plotýnce za stálého míchání pozvolna zahříváme, až se žel...
|
|
|
Nejlepší recept na Čokoládová panna cotta s broskvovým želé |
|
2 broskve oloupeme, nakrájíme na drobné kostky. V rendlíčku si rozpustíme tenký plátek másla, přidáme nakrájené broskve, cukr, sirup, necháme rozpustit a přilejeme cca 50 ml vody. Provaříme, ale ne úplně na kaši, jen aby broskve trochy změkly. Přidáme pár ...
|
|
|
Nejlepší recept na Tvarohovo - broskvový dezert |
|
Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky vmícháme 2 broskve nakrájené na malé kostičky, do druhé poloviny vmícháme 2 rozmixované bro...
|
|
|
| Nalezeno: 8 receptů | Zobrazuji: 1-8 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|