|
Recepty -
Řezy s ovocem, bublaniny tvarohMoučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka
| Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny
Tvaroh je mléčný výrobek smetanové chuti, tužší konzistence a obvykle bílé barvy. Vzniká srážením mléčné bílkoviny – Kaseinu. Označují se tak všechny nezralé sýry připravované z odstředěného kravského nebo kozího mléka. Jedná se o velmi hodnotnou potravinu, která ve vhodných úpravách a ve spojení s ostatními vhodnými surovinami dává zdravé, syté a vysoce výživné jídlo. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 7 receptů | Zobrazuji: 1-7 receptů | |
Recept na Lehounké piškotové řezy |
|
Celá vejce vyšleháme s vodou elektrickým šlehačem na nejvyšší obrátky do pěny cca 1 minutku. Pak přisypeme cukry a vyšleháme ho husté, lesklé pěny.. cca 2 minutky. Mouku, solamyl a prášek do pečiva přesijeme přes sítko a do vaječné hmoty zlehka a po čás...
|
|
|
Letní moučník |
|
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej a mouku vše smícháme a pak vmícháme sníh a dáme péct do růžova. Po upečení necháme vychladnout. Máslo utřeme , přidáme uvařený vychladlý pudink s cukrem, tvarohy, vyšleháme do hladka. Náplň natřeme na k...
|
|
|
Tvarohový koláč s ořechovo-kokosovou drobenkou |
|
Nejprve si připravíme pečící dortovou formu - její dno vyložíme pečícím papírem. Pak si z uvedených surovin na těsto (drobenku) připravíme drobenku a asi 2/3 z ní namačkáme na dno dortové formy. Nyní si připravíme náplň: Nakrájíme si ovoce na malé k...
|
|
|
Borůvkový koláč s krémem |
|
Těsto: všechny suroviny uhněteme do hladkého těsta, tak jako linecké, Vložíme do vymazané formy a roztáhneme po celé ploše i po stěnách. Dáme péct do předehřáté trouby cca 200°C na 5 minut poté pokapeme korpus rumem a doplníme krém a dál pečeme cca hodin...
|
|
|
Koláč Piňa Colada |
|
Dortovou formu vyložíme pečicím papírem, na něj dáme listové těsto, propícháme a cca 5 min. v troubě předpečeme (asi 160°C). Tvaroh, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko, Solamyl a rum (tresť) smícháme dohromady do hladkého krému. Na předpečené těsto...
|
|
|
Nejlepší recept na Banánovo-tvarohový "sendvič" |
|
Piškot: Nejdříve vyšleháme bílky s ½ cukru. Samostatně vyšleháme žloutky s druhou ½ cukru, přidáme zlehka sníh a nakonec zamícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto dáme do cukrářského pytlíku a bez zdobítka-tj. širokým koncem tvarujeme pá...
|
|
|
Pudinkovo broskvové potěšení |
|
Vejce vyšleháme s cukrem a vodou. Vmícháme mouku. Těsto dáme na plech a pečeme při 200 C asi 15 minut. Z mléka, cukru a pudinku uvařte krém. Máslo utřeme s vanilkovým cukrem. přidejte tvaroh a znovu utřete. Poté zašlehejte vychladlý pudink. Nakonec vmícháte ...
|
|
| |
| Nalezeno: 7 receptů | Zobrazuji: 1-7 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|