RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert, recepty Kuřecí kung pao z letáku Albert, Kuřecí, kung, pao, letáku, Albert


Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert

Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí kung pao z letáku Albert budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 lžíce sladšího bílého vína ( ideálně saké, já dala Rulandské šedé ) 3 lžíce kvalitní sójové omáčky 3 lžíce olivového oleje 2 lžíce solamylu, rozpuštěné ve dvou lžících vody ( nechat min. půl hod. namáčet ) 450 g kuřecích prsou, nakrájených na tenké nudličky 2 lžičky octa 2 lžičky tmavého třtinového cukru 4 jarní cibulky, nakrájené na třetiny a pak každou tence nasekanou našikmo 1 stroužek česneku 100–120 g arašídů nesolených sůl.

Kuřecí kung pao z letáku Albert
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert

Recept na Kuřecí kung pao z letáku Albert:
Nejprve si připravíme marinádu: smícháme 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje a 1 lžíci solamylu. Do marinády naložíme kuřecí maso a důkladně do něj marinádu vetřeme. Necháme přiklopené v lednici cca 30 minut marinovat. Mezitím si uděláme omáčku: v malé míse smícháme zbylé víno, sójovou omáčku, olej a zbylý solamyl. Přidáme ocet a třtinový cukr. Poté vmícháme i jarní cibulky, nožem rozmělněný nebo lisem prohnaný česnek a arašídy. Kuřecí maso zprudka opečeme na pánvi, až zbělá a uvnitř bude propečené, což trvá cca 15 minut. Přidáme omáčku, krátce provaříme do zhoustnutí. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

Poznámka k receptu na Kuřecí kung pao z letáku Albert:
Zdroj: starší leták Albert, mírně upraveno. Vím, že receptů na kung pao je tu dost, ale úplně stejný jsem nenašla. Tak snad nebude vadit, že jsem tento přidala. Třeba někoho inspiruje. My jsme si pochutnali. Moc :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kung pao z letáku Albert, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 17.04.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 3 lžíce sladšího bílého vína ( ideálně saké, já dala Rulandské šedé ) 3 lžíce kvalitní sójové omáčky 3 lžíce olivového oleje 2 lžíce solamylu, rozpuštěné ve dvou lžících vody ( nechat min. půl hod. namáčet ) 450 g kuřecích prsou, nakrájených na tenké nudličky 2 lžičky octa 2 lžičky tmavého třtinového cukru 4 jarní cibulky, nakrájené na třetiny a pak každou tence nasekanou našikmo 1 stroužek česneku 100–120 g arašídů nesolených sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kung pao z letáku albert, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kung pao z letáku Albert - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kung pao z letáku Albert

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist