|
Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Křupavé řízky z trouby na horkovzduch budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 řízky z vepřového masa, které máme rádi(byla krkovička) olej sůl pepř obalovací směs na křupavé řízky-viz. foto.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch: Maso si opláchneme, nařežeme podle strávníků na řízky, naklepeme, osušíme, opepříme a osolíme z obou stran. Do misky, kam se nám řízky vejdou dáme olej, řízky tam namočíme, aby byly pod olejem a necháme odpočívat nejméně 2 hodiny(měla jsem je přes noc). Pak z řízků savým papírem setřeme olej i když to není nutné, jen je mastnější a někdo to má rád. Do plastikového sáčku dáme směs na obalování a řízky v ní protřepáme a přitlačíme z obou stran řízku. Pak si dáme do pekáčku, nebo plechu papír na vaření a na něj rozložíme obalené řízky. Troubu si zapneme na 230°C a nastavíme si horkovzduch, když je rozehřátá, vložíme řízky a pečeme 20-30 minut podle druhu masa.
Poznámka k receptu na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch: O této směsi jsem slyšela samou chválu, že jsou to báječně křupavé řízky, jinak na takové věci nejsem, mám ráda všechno domácí, ale tak mě to nutilo vyzkoušet a nezklamalo to, řízky opravdu křupavoučké, proto dávám jako recept, kdo rád křupavé řízky, aby vyzkoušel. Nám to chutnalo a podávala jsem se šťouchanými brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavé řízky z trouby na horkovzduch, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 26.03.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 řízky z vepřového masa, které máme rádi(byla krkovička) olej sůl pepř obalovací směs na křupavé řízky-viz. foto
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavé řízky z trouby na horkovzduch,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|