RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch, recepty Křupavé řízky z trouby na horkovzduch, Křupavé, řízky, trouby, na, horkovzduch


Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Křupavé řízky z trouby na horkovzduch budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 řízky z vepřového masa, které máme rádi(byla krkovička) olej sůl pepř obalovací směs na křupavé řízky-viz. foto.

Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Zvětšit obrázek

Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

Recept na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch:
Maso si opláchneme, nařežeme podle strávníků na řízky, naklepeme, osušíme, opepříme a osolíme z obou stran. Do misky, kam se nám řízky vejdou dáme olej, řízky tam namočíme, aby byly pod olejem a necháme odpočívat nejméně 2 hodiny(měla jsem je přes noc). Pak z řízků savým papírem setřeme olej i když to není nutné, jen je mastnější a někdo to má rád. Do plastikového sáčku dáme směs na obalování a řízky v ní protřepáme a přitlačíme z obou stran řízku. Pak si dáme do pekáčku, nebo plechu papír na vaření a na něj rozložíme obalené řízky. Troubu si zapneme na 230°C a nastavíme si horkovzduch, když je rozehřátá, vložíme řízky a pečeme 20-30 minut podle druhu masa.

Poznámka k receptu na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch:
O této směsi jsem slyšela samou chválu, že jsou to báječně křupavé řízky, jinak na takové věci nejsem, mám ráda všechno domácí, ale tak mě to nutilo vyzkoušet a nezklamalo to, řízky opravdu křupavoučké, proto dávám jako recept, kdo rád křupavé řízky, aby vyzkoušel. Nám to chutnalo a podávala jsem se šťouchanými brambory.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavé řízky z trouby na horkovzduch, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 26.03.2013
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 2 řízky z vepřového masa, které máme rádi(byla krkovička) olej sůl pepř obalovací směs na křupavé řízky-viz. foto
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavé řízky z trouby na horkovzduch, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavé řízky z trouby na horkovzduch - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist