RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie, recepty Jemné bílé kluski - Kluski śląskie, Jemné, bílé, kluski, -, Kluski, śląskie


Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Jemné bílé kluski - Kluski śląskie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg oloupaných brambor 1 žloutek 1 KL přepuštěného másla 1 KL soli bramborová moučka.

Jemné bílé kluski - Kluski śląskie
Zvětšit obrázek

Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

Recept na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie:
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě, dáme pozor, aby se nerozvařily. Uvařené, přecezené brambory ještě horké uštoucháme do hladka. Chvilku necháme chladnout natolik, aby se ještě teplé daly zpracovat. Přidáme máslo. Pokud by masa vychladla a nebude se chtět lepit, přidejte ještě máslo. Teplou masu vložíme do zadělávací mísy, rozdělíme na 4 části, jednu část vyjmeme z mísy, na její místo nasypeme bramborovou moučku. Dosolíme, přidáme žloutek, přidáme odebranou čtvrtinu, vypracujeme do hladka. Vypracujeme kuličky promáčkneme uprostřed. Nebo můžeme vyválet váleček, pokrájet a promáčknout. Vodu osolíme, přivedeme do varu. Rovnou lžičku škrobové mouky rozpustíme v cca deci studené vody a za stálého a rychlého míchání pomalu vléváme do vařící vody. Voda by měla lehce vřít, vkládáme kluski, lehce vařechou promícháme, aby se nepřichytily na dno. Vaříme cca 5 minut. Doporučená příloha: smažená cibulka

Poznámka k receptu na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie:
Pro ty, kterým se nechce trápit a matlat s těstem doporučuji: Zajeďte si do Auchanu, tam si lopatičkou naberte z mražáku, a je to.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné bílé kluski - Kluski śląskie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
  • Datum vložení: 03.03.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 1 kg oloupaných brambor 1 žloutek 1 KL přepuštěného másla 1 KL soli bramborová moučka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné bílé kluski - kluski śląskie, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné bílé kluski - Kluski śląskie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist