Recept na Jahodová bublanina bez lepku a mléka
Recept na Jahodová bublanina bez lepku a mléka je zařazen v kategorii moučníky - dia a bezlepkové - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Jahodová bublanina bez lepku a mléka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g bezlepkové mouky špetka soli 200 g moučkového cukru 5 vajec 500 g jahod guarová guma.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jahodová bublanina bez lepku a mléka
Recept na Jahodová bublanina bez lepku a mléka: Žloutky rozšleháme s moučkovým cukrem a hmotu zředíme trochou vody. Potom přidáme postupně bezlepkovou mouku, špetku soli, guarovou gumu a nakonec vmícháme zlehka tuhý sníh z bílků. Pokud je těsto příliš tuhé, přidejte opět vodu. Konzistence těsta je opravdu hustá, ale nelekejte se :-). Já jsem byla napoprvé taky vylekaná, ale výsledek je super ;-) Těsto dáme do vymaštěné a moukou vysypané zapékací mísy (nebo na plech) a poklademe jahodami. Ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Poznámka k receptu na Jahodová bublanina bez lepku a mléka: Kdo má alergii i na laktózu, tak samozřejmě vynechá šlehačku, která je jen na ozdobu a nemusí tam být.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jahodová bublanina bez lepku a mléka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Papunka (Eva)
- Datum vložení: 31.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dia a bezlepkové - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 300 g bezlepkové mouky špetka soli 200 g moučkového cukru 5 vajec 500 g jahod guarová guma
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jahodová bublanina bez lepku a mléka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jahodová bublanina bez lepku a mléka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jahodová bublanina bez lepku a mléka
|
|