RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou, recepty Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou, Husí, prsa, pečenými, jablk


Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou

Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Husacie prsia aj s kosťou z 1 mladej husy, 3 PL husacej masti, 1 a 1/2 jablka s ponechanou šupkou bez stopky a jadrovníka, rozkrojené na 1/4-iny, soľ, mlieko na umytie prebytočnej soli, 50 ml 33% sladkej smotany na potieranie, voda.

Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou
Zvětšit obrázek

Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou

Recept na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou:
Očistené husacie prsia umyjeme, osušíme, vložíme do pekáča a poriadne nasolíme. Soľ vmasírujeme aj do zárezov na koži, ktorú sme predtým narezali až po mäso. Husacie mäso má totiž nasládlu chuť a my potrebujeme, aby sa mäso presolilo a vypiekol sa aj nadbytočný tuk. Odložíme na 48 hodín do chladničky. Potom vyberieme a mliekom vymyjeme nadbytočnú soľ. Položíme späť do pekáča prsiami nadol, podlejeme vodou a pridáme husaciu masť. Do hrudného koša husy vložíme nakrájané jablká a pekáč prikryjeme alobalom. Vložíme do studenej trúby a teplotu nastavíme na 150 - 160 stupňov. Pečieme pomaly 2 hodiny,prelievame šťavou. Po tejto dobe hus obrátime prsiami nahor, alobal odstránime a pečieme dalšie 2 hodiny a potierame šľahačkou, aby získala zlatožltú farbu. 5 minút pred koncom pečenia jablká vyberieme, teplotu zvýšime na 200 stupňov a dopečieme do chrumkava. Vyberieme, necháme chvíľu odpočinúť a nakrájame na porcie. Podávame s pečenými jablkami a s marinovanou červenou kapustou /recept tu na TRcz./ a s knedľou.

Poznámka k receptu na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou:
Zdroj: ja takto pečiem a podávam husacie prsia. Mäsíčko je mäkkučké a šťavnaté, kožička chrumkavá a jedlo krásne rozvoniava. Recept som vložila, lebo sa blíži Martinské posvícení.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 08.12.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Husacie prsia aj s kosťou z 1 mladej husy, 3 PL husacej masti, 1 a 1/2 jablka s ponechanou šupkou bez stopky a jadrovníka, rozkrojené na 1/4-iny, soľ, mlieko na umytie prebytočnej soli, 50 ml 33% sladkej smotany na potieranie, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist