|
Recept na Hrušková povidla na koláče
Recept na Hrušková povidla na koláče je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Hrušková povidla na koláče budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hrušky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hrušková povidla na koláče
Recept na Hrušková povidla na koláče: Hrušky umyjeme, rozčtvrtíme, stopka, okvětí a jádřinec odstranit, slupka zůstává. Hrušky dáme na pekáč nebo do velkého hrnce, který se vejde do trouby a přikryté dusíme na 180°C. Hrušky se vydusí na polovinu tak můžeme dát plný hrnec. Dušení trvá 2-4 hodiny podle množství a šťavnatosti hrušek. Během dušení několikrát promícháme. Do zlatova upečené hrušky necháme vychladit, pomeleme na mlýnku, plníme do sklenic a sterilujeme 45minut od bodu varu. Takto zavařené vydrží i 3 roky. Nejlepší je povidla dělat z hrušek, které nemají moc šťávy. Máslovky jsou hodně šťavnaté, tak ji musíme během dušení odebírat.
Poznámka k receptu na Hrušková povidla na koláče: Zkoušela jsem je rozmixovat, ale nebylo to dobré, vznikla z toho řídká kaše. Na koláče povidla osladím mletým cukrem, vanilkovým cukrem a přidám špetku mletého badyánu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hrušková povidla na koláče, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 23.04.2010
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Hrušky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hrušková povidla na koláče,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hrušková povidla na koláče - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hrušková povidla na koláče
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|