|
Recept na Houby ve vlastní šťávě II.
Recept na Houby ve vlastní šťávě II. je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Houby ve vlastní šťávě II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 1 kg hub-(suchohřiby, babky a pod), 2 lžičky soli..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Houby ve vlastní šťávě II.
Recept na Houby ve vlastní šťávě II.: Ćerstvé houby si očistíme, nakrájíme na kousky, dáme je do větší nádoby a přidáme asi 2 lžičky soli, dobře promícháme. Takto upravené houby nacpeme do skleniček,(pořádně utlačíme, houby zmenší varem objem) a vaříme 1 hodinu na malém stupni. Na druhý den opakujeme, opět vaříme 1 hodinu. Takto zavařené houby můžeme použít pod maso, na vaječinu, vlastně na cokoliv. Varem zmenší objem, ale po vyklopení ze skleničky zjistíme, že je jich opravdu hodně.
Poznámka k receptu na Houby ve vlastní šťávě II.: Recept jsem před několika lety objevila na receptech.cz. Bohužel se mi nepodařilo ho najít. Pokud se autorka přihlásí, přidám pod recept její jméno.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houby ve vlastní šťávě II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 20.11.2010
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Asi 1 kg hub-(suchohřiby, babky a pod), 2 lžičky soli.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houby ve vlastní šťávě ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houby ve vlastní šťávě II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houby ve vlastní šťávě II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|