|
Recept na Domácí trubičky
Recept na Domácí trubičky je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - drobné pečivo.
K přípravě Domácí trubičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balíček lístového těsta , 3 bílky, 21dkg krystalového cukru ..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí trubičky
Recept na Domácí trubičky: Lískové těsto rozválíme a rádílkem rozdělíme na proužky, které omotáme na válečky , které jsou určeny na trubičky. Ty se dají zakoupit v obchodě.Pěčeme v troubě. Do hotových trubiček vstřikujeme zdobítkem sníh , který jsme ušlehali z bílků a cukru. Snih šleháme v kastrolku nad párou tak dlouho dokud se neodlepuje od krajů. Hotové pocukrujeme.
Poznámka k receptu na Domácí trubičky: Poradim Vam jak upect skoro tak dobre trubicky jako z doma udelaneho listoveho testa uz jsem jich napekla tisice a kazdemu kdo ochutnal,myslel ze jsou z doma udelaneho testa.Zasadne kupuji listove testo v coop nebo jednote pod nazvem Varoma mrazene z jednoho balicku 2platu udelam cca28trubicek,zalezi jak velke mate trubicky,ja mam 4velikosti,tak zalezi,ktere zrovna motam.Platy prepulim tzn,mam4ctverecky,ktere rozvalim a radylkem udelam 7prouzku,ktere namotam na trubicky ,ktere prvne potru olejem,a po namotani potru rozslehanym vajickem krasne se lesknou a tocim je od uzsiho okraje k silnejsimu a moc neutahujte,pekne vyskoci jeste teple sundam,tuknu uzsim koncem o plech a temer sama spadne musi byt,ale dobre propecena ja pecu na 22ostupnu pri zapnutem vetraku,plnim snehem na 150gramu tj.5bilku usleham dotuha,pak zasleham 120gr,jemneho cukru pisek dotuha dam stranou a svarim 240gr.cukru ,ktery zaliji studenou vodou a varim do husteho sirupu zkuste udelat dratkem bublinu a hned teple zaslehavam do predem uslehanych bilku s cukrem chvili sleham ne do studena vlaznym snehem plnim upecene kremrole a nikdy se mi nestalo ze by mi vytekl nejaky cukr zkuste a napiste,jaky byl uspech,mja pecu kremrole kazdy tyden nekdy i 2krat dnes jsem jich pekla 170 dobrou chut a velky uspech
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí trubičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Sindy
- Datum vložení: 29.12.2008
- Počet porcí: 24 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Drobné pečivo
- Suroviny: 1 balíček lístového těsta , 3 bílky, 21dkg krystalového cukru .
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí trubičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí trubičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí trubičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|