RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Redukční lilek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Dietní recepty - Redukční lilek Lilek (Solanum) je početný rod rostlin z čeledi lilkovité. Zahrnuje jednoleté, dvouleté nebo vytrvalé byliny, polokeře i keře náležejíc

Recepty - Redukční lilek

Dietní recepty - Redukční - návody k vaření - online kuchařka

Dietní recepty - Redukční

Lilek (Solanum) je početný rod rostlin z čeledi lilkovité. Zahrnuje jednoleté, dvouleté nebo vytrvalé byliny, polokeře i keře náležející do čeledě lilkovité (Solanaceae). Plod je tobolka nebo bobule. Mnoho zástupců tohoto rodu je jedovatých, přesto mají některé druhy jedlé plody (rajče) nebo hlízy (brambor) a jsou pro ně běžně pěstovány. Názvem lilek se v češtině označují také plody lilku vejcoplodého, používané jako zelenina.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů
Surimi kari směs
Surimi kari směs Surimi tyčinky necháme roztát nebo je vložíme do horké vody, abychom tání urychlili, sloupneme z nich folii a necháme okapat na cedníku. Na pánvi rozehřejeme olej, do něj přidáme na plátky pokrájený česnek, chvilku restujeme, poté přidáme na plátky nakr...
šmakoun se zeleninou a cizrnou
šmakoun se zeleninou a cizrnou Zeleninu i šmakouna nakrájíme na větší kousky. Cizrnu dáme vařit do vývaru, nejlépe do tlakového hrnce- 20 minut. V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme zeleninu , okořeníme a přidáme šmakouna, ještě 5 minut restujeme, ne déle, aby zůstala zelenina křupavá. V...
Rajčatovo lilková rýže - recept od maminky
Rajčatovo lilková rýže Na oleji zpěníme cibuli (větší kousky) a přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso (jen libové bez kůžičky). Přiklopíme a podusíme pár minut. Mezitím si pokrájíme rajčata na čtvrtky, přidáme k masu a počkáme, až rajčata pustí šťávu. Přihodím...
Plněný lilek - recept od maminky
Plněný lilek Lilek překrojíme napůl a vydlabeme dužinu. Krůtí nugety nakrájíme na kousky, přidáme nakrájené žampióny, sůl, červenou papriku a pórek a vše osmažíme na lžíci olivového oleje. Ke konci přidáme pokrájenou dužinu lilku. Vzniklou masovou směsí naplníme ...
Nalezeno: 4 receptůZobrazuji: 1-4 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
REDUKČNÍ


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist