|
Recepty -
Plněné želatinaCukroví - Pečené - Plněné - návody k vaření - online kuchařka
| Cukroví - Pečené - Plněné
Želatina je velmi čistý a jemný klih, který se získává vyvařením šlach, kůží, kostí a jiných jatečních odpadů bohatých na kolagen. Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovací schopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravinářství k výrobě cukrovinek, dortů ap. Výraz želé se také často používá v souvislosti s pečením. Želé se používá na vytvoření efektní a chutné vrsty při přípravě dortů, koláčů a zákusků. Nalévá se na krém, marmeládu nebo ovoce, aby se neprosáklo do korpusu. Želé je nutné při přípravě povařit a i po ztuhnutí je lze rozpusit. Na dortech se vytváří buď silná vrstva želé nebo tenká vrstva želé, která chrání ovoce před oschnutím. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 1 receptů | Zobrazuji: 1-1 receptů | |
Recept na Kakaové košíčky s tvarohovo-pudinkovým krémem |
|
Ye všech ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto a dáme na půl hodiny odležet do lednice.Potom jím naplníme vymazané košíčky a pečeme ve vyhřáté troubě na 180stupnů.Na krém si nejprve uvaříme z mléka a pudinků hustý puding,necháme vychladout.Mezit...
|
|
| |
| Nalezeno: 1 receptů | Zobrazuji: 1-1 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|