|
Recepty -
Ostatní olejCukroví - Ostatní - návody k vaření - online kuchařka
| Cukroví - Ostatní
Potravinářské, jedlé oleje jsou rostlinné kapalné triacylglyceroly. Mohou mít jednu nebo více nenasycených vazeb. Čím více je dvojných vazeb v řetězci, tím je olej tekutější. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |
Nalezeno: 8 receptů | Zobrazuji: 1-8 receptů | |
Mušličky - recept od maminky |
|
Linecké upečeme ve formičce-mušlička Vrchní díl vytlačujeme taky v této formičce, spojujeme máslovým krémem, dáme marcipánovou kuličku a vložíme do papírového košíčku...
|
|
|
Nejlepší recept na Griliáš |
|
Griliáš, to jsou nasekané a jemně opražené oříšky vmíchané do roztaveného zkaramelizovaného cukru. Nejdřív trochu opražíme jádra a vysypeme je na plech (nebo alobal) potřený olejem a zalijeme je karamelem.(Na pánvi za stálého míchání roztavíme cukr a...
|
|
|
Nejlepší recept na Marcipánové ozdůbky na cukroví |
|
Všechny suroviny smícháme a dobře vypracujeme, vodu přidáváme po malých dávkách, stačí máčet ruce v teplé vodě. Vypracovanou hmotu rozdělíme na tři kousky a každou obarvíme barvičkou, kterou potřebujeme. Pokud se těsto lepí, stačí podsypat škrobem. K...
|
|
|
Svěženková bulka |
|
Cukr si vyšleháme společně s vejci do husté pěny. Poté zašleháme olej a ručně vmícháme prosátou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180°C asi 15 minutek. Po vyjmutí plátu z plechu sloupneme papír a necháme plát vychl...
|
|
|
Nejlepší recept na Anyzove susenky |
|
Sypke suroviny smichame, pridame mekke maslo, olej, vodu a vytvorime kompaktni testo, ktere rukama poradne hneteme alespon 10 minut. Pote testem plnime ruzne formicky, kosicky, ale pouze do 2/3 vysky formicky, nebot pecenim naskoci. Cukrovi muzeme pect bud primo ve formicka...
|
|
|
Koláčky se vzkazem / Koláčiky s odkazom |
|
Múku preosejeme do misy, do stredu urobíme priehlbinu, do nej namrvíme droždie. Na okraj múky pridáme vanilínový cukor, cukor, soľ, maslo a vajcia. Prilejeme mlieko a vypracujeme na cesto. Silno vybúchame a prikryté necháme na teplom mieste asi 30 minút kysnúť. ...
|
|
|
Nejlepší recept na Sušenky s aroma pomerančového květu |
|
Smícháme změklé máslo s cukrem. Přidáme žloutky, pomerančovou vodu, olej a vše promícháme. Přidáme část mouky s kypřícím práškem,zbytek mouky přidáváme postupně podle potřeby, a vymícháme vláčné těsto. Vezmeme kousek těsta, asi velikosti mandar...
|
|
|
Awami - smazene kulicky v sirupu |
|
Sirup: Vodu, ruzovou esenci a cukr rozmichame, privedeme k varu, zakapneme citronovou stavou a svarime na sirup, cca 15 minut. Pote odstavime. Testo: Kukuricnou moucku rozmichame ve vode. Mouku prosijeme, pridame cukr, sul, drozdi a promichame. Prilijeme olej, rozmichanou mo...
|
|
|
| Nalezeno: 8 receptů | Zobrazuji: 1-8 receptů |
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|