|
Recept na Čína po česku - rychlá a dobrá
Recept na Čína po česku - rychlá a dobrá je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Čína po česku - rychlá a dobrá budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg vepřového masa slané burské oříšky, asi 2 hrsti zeleninu v nálevu - pro mírně nakyslou chuť - (lečo, Moravanka, apod.) špetka soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína po česku - rychlá a dobrá
Recept na Čína po česku - rychlá a dobrá: Vepřové maso pokrájíme na nudličky, používám cokoliv, plecko, kýtu, ořez z křížových kostí (ten je nejlepší...) a hodím na pánvičku. Mnohdy není potřeba dávat vůbec nic a když tak jen oříšek sádla. Maso prudce opeču a teplotu trochu stáhnu. Pak opět zvýším teplotu, přidám sterilovanou zeleninu, skoro nejlepší je lečo, pokud není přímo rozvařené či podobná konzerva. Pozor, ať si tam nenalijete půl konzervy vody! Nakonec přisypu pytlík slaných oříšků nebo podle toho, jak je máte rády, opražím a se solením opatrně, podle toho jak jsou slané oříšky. Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Poznámka k receptu na Čína po česku - rychlá a dobrá: Příloha je čerstvý chléb. Je to jedna z mých oblíbených rychlých večeří.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína po česku - rychlá a dobrá, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Roxana (Zdena Dolská)
- Datum vložení: 28.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 0,5 kg vepřového masa slané burské oříšky, asi 2 hrsti zeleninu v nálevu - pro mírně nakyslou chuť - (lečo, Moravanka, apod.) špetka soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína po česku - rychlá a dobrá,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína po česku - rychlá a dobrá - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína po česku - rychlá a dobrá
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|