|
Recept na Bramborový štrůdl
Recept na Bramborový štrůdl je zařazen v kategorii moučníky - záviny, rolády.
K přípravě Bramborový štrůdl budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
25 dkg uvařených brambor, 25 dkg hladké mouky, 1 vejce, 8 dkg másla, 5 dkg moučk.cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborový štrůdl
Recept na Bramborový štrůdl: Brambory nastrouháme, přidáme ostatní suroviny a zamícháme. Uděláme těsto. Dávám ho na 1h uležet do lednice. Pak rozválím, pokladu směsí jablek, skořice, rozinky, zabalím . Peču na 180 stupnů
Poznámka k receptu na Bramborový štrůdl: Včera jsem upekla. Těsto se tedy dost zprvu lepilo a tak jsem přidala strouhanku a pak nechala hodinku v lednici. Následně se s ním na válu nádherně pracovalo a závin je výborný. Tak dobré těsto jsem u závinu nikdy nejedla a přitom je tak jednoduché. Nádherně vláčné, chutné. Doporučuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborový štrůdl, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: iveta 3
- Datum vložení: 09.06.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Záviny, rolády
- Suroviny: 25 dkg uvařených brambor, 25 dkg hladké mouky, 1 vejce, 8 dkg másla, 5 dkg moučk.cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborový štrůdl,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborový štrůdl - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborový štrůdl
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|