Recept na Bezé roláda
Recept na Bezé roláda je zařazen v kategorii moučníky - záviny, rolády.
K přípravě Bezé roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na roládu: 310 g cukru krystalu 130 g hladké mouky 130 g mletá podzemnice (nesolený pražený buráky, musí být mleté) 490 g bílků na naplň: 900 g šlehačky ke šlehání (nejlépe 33%) 100 g cukru moučka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bezé roláda
Recept na Bezé roláda: Bílky vyšleháme za postupného zasypávání cukrem do pevného sněhu. Podzemnici smícháme s moukou a ručně zamícháme do sněhu. Rozetřeme na plech s papírem a pečeme nejlépe při 220 stupních asi 10 minut. Po upečení a vychladnutí naplníme vyšlehanou šlehačkou a stočíme. Necháme ztuhnout a můžeme krájet.
Poznámka k receptu na Bezé roláda: Roládu můžeme dozdobit podle fantazie. Stačí pocukrovat nebo udělat ze šlehačky pusinku a na ní položit třeba malinu, jahodu apod. U nás doma je to nejoblíbenější dobrota :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bezé roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: bestinka16 (Pamelka)
- Datum vložení: 29.11.2014
- Počet porcí: 12 kousků
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Záviny, rolády
- Suroviny: na roládu: 310 g cukru krystalu 130 g hladké mouky 130 g mletá podzemnice (nesolený pražený buráky, musí být mleté) 490 g bílků na naplň: 900 g šlehačky ke šlehání (nejlépe 33%) 100 g cukru moučka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bezé roláda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bezé roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bezé roláda
|
|