Recept na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Recept na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vykostěný hřbet ze zvěřiny, cca 500g ( jakékoliv, já měla mladého koloucha jelena siky nebo možno takto připravit i vepřovou panenku) čerstvý rozmarýn a tymián 5 rozdrcených kuliček jalovce sůl olej Dále : čerstvé nebo mražené lišky 50g slaniny kousek másla cca 200ml zvěřinového vývaru zelená petrželka sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Recept na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami: Maso potřeme olejem a osolíme. Bylinky si najemno nasekáme a spolu s drceným jalovcem rozprostřeme na prkénku. Maso po směsi poválíme a obalíme ze všech stran. Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran zprudka dohněda opečeme a přendáme na pekáček. Vložíme do vyhřáté trouby na 200C na cca 10 minut. Na pánvi po mase rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme lišky, mírně osolíme a chvilku opékáme. Podlijeme vývarem a zredukujeme tekutinu. Nakonec vmícháme plátek chladného másla a petrželku. Maso vyjmeme z trouby, necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nejlépe zabalené v alobalu, abychom zachytili šťávu. Maso nakrájíme na silnější plátky a podáváme spolu s liškami a třeba šťouchanými bramborami sypanými smaženou cibulkou.
Poznámka k receptu na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami: Dooga:Vašíku díky, rozdělila bych se
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 14.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Vykostěný hřbet ze zvěřiny, cca 500g ( jakékoliv, já měla mladého koloucha jelena siky nebo možno takto připravit i vepřovou panenku) čerstvý rozmarýn a tymián 5 rozdrcených kuliček jalovce sůl olej Dále : čerstvé nebo mražené lišky 50g slaniny kousek másla cca 200ml zvěřinového vývaru zelená petrželka sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zvěřinový bylinkový hřbet s liškami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
|
|