|
Recept na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Recept na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g zvěřinové kýty (jelen, daněk, divočák),100 g husích jater, 100 g špenátových listů, 500 g brambor, 250 g hub, zvěřinové a houbové koření, sůl, drcený pepř, cibule, česnek, sušená kořenová zelenina.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Recept na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami: Zvěřinovou kýtu odblaníme, očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a okořeníme kořením na divočinu, pepřem a solí. Poté je naplníme špenátovými listy a husími játry. Nakrájíme cibulku nadrobno a na pánvi restujeme, přidáme na plátky krájený česnek a dál společně restujeme dozlatova, pak přidáme špenátové listy, které okořeníme solí a sušenou kořenovou zeleninou. Do takto upravených špenátových listů vmícháme na kousky krájená tmavá husí játra a dusíme. Naplněné filety zavineme do tvaru rolády a pečeme. Brambory uvaříme ve slupce do měkka, po vychladnutí oloupeme slupku a mírně rozšťoucháme, pak do nich přidáme houby (hříbky, hlíva, klouzek) restované na cibulce. Vše společně na pánvi opečeme. Podáváme společně s na plátky nakrájenou roládou, přelitou šťávou z výpečku
Poznámka k receptu na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami: Recept z internetu,velmi mne zaujal. Dělala jsem z divočáka a játra jsem použila drůbeží. Byla to dobrota :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majda1512
- Datum vložení: 19.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 500 g zvěřinové kýty (jelen, daněk, divočák),100 g husích jater, 100 g špenátových listů, 500 g brambor, 250 g hub, zvěřinové a houbové koření, sůl, drcený pepř, cibule, česnek, sušená kořenová zelenina
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|