Recept na Žloutková polévka s parmazánem
Recept na Žloutková polévka s parmazánem je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Žloutková polévka s parmazánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
svazek jarních cibulek 2PL másla 4PL nastrouhaného parmazánu 1,5PL kukuřičného škrobu 1l kvalitního kuřecího nebo slepičího vývaru 2 větší žloutky špetka muškátového oříšku zelená petrželka sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žloutková polévka s parmazánem
Recept na Žloutková polévka s parmazánem: V hrnci rozehřejeme máslo a na mírném ohni na něm cca 5 minut restujeme nakrájené cibulky. Zaprášíme škrobem, vlijeme vývar a důkladně promícháme. Osolíme ( raději méně, přidáme ještě slaný parmazán) , okořeníme muškátovým oříškem a vaříme 10 minut. Poté rozmícháme žloutky a za intenzivního míchání je vlijeme do polévky. Vypneme zdroj tepla, vsypeme a rozmícháme parmazán a posekanou petrželku.
Poznámka k receptu na Žloutková polévka s parmazánem: Recept pochází z časopisu Gurmet
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žloutková polévka s parmazánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 14.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: svazek jarních cibulek 2PL másla 4PL nastrouhaného parmazánu 1,5PL kukuřičného škrobu 1l kvalitního kuřecího nebo slepičího vývaru 2 větší žloutky špetka muškátového oříšku zelená petrželka sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žloutková polévka s parmazánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žloutková polévka s parmazánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žloutková polévka s parmazánem
|
|