|
Recept na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Recept na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g ryby - zlatý pstruh bylinky (kerblík, petrželka, kopr), hrubá sůl, pepř, celý kmín, olivový olej, + 100 g parmské šunky nebo zauzené slaniny, šťáva z jednoho citronu zeleninka na špízy podle každého ( cuketa, cherry rajčátka, cibule, paprika) máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Recept na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy: Vykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne. ( Můžeme ho dát do chladu i třeba jen na jednu - dvě hodiny). Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky parmské šunky, zasypeme okapanými a nasekanými bylinkami. Na rybce uděláme pár zářezů, ( můžeme do nich vložit plátky másla), posypeme kmínem, malinko sypneme i hrubou solí, vložíme na grilovací tácky a grilujeme 6 minut z každé strany pěkně dozlatova. Špízy se zeleninou vložíme na grilovací tácek vedle pstruhů a grilujeme společně s rybkou. Podáváme s opečeným bramborem.
Poznámka k receptu na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy: nádhera
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 22.06.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g ryby - zlatý pstruh bylinky (kerblík, petrželka, kopr), hrubá sůl, pepř, celý kmín, olivový olej, + 100 g parmské šunky nebo zauzené slaniny, šťáva z jednoho citronu zeleninka na špízy podle každého ( cuketa, cherry rajčátka, cibule, paprika) máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|