|
Recept na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí
Recept na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
asi 1 kg mäsitých bravčových kostí koreňová zelenina 5 guličiek čierneho korenia voda 1 pokrájaná cibuľa 300-400 g bravčového mletého mäsa 1 vajce 2 strúčiky cesnaku mleté čierne korenie trochu múky na zahustenie 3 PL ryže voda soľ - opatrne, voda z kapusty býva dosť slaná cca 1 000 ml vody z kyslej kapusty.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí
Recept na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí: Kosti dáme variť do vody, penu zberáme. Po chvíli pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu a celé korenie. Keď je mäso na kosti uvarené, oberieme ho. Do polievky zavaríme guličky z mletého mäsa, soli, čierneho korenia, cesnaku, vajca a trochu múky, vhodíme ryžu a uvaríme. Do hotovej polievky vlejeme kapustovú vodu - riedime kyslosť, aká nám vyhovuje a pridáme aj obrané mäso z kostí. (Ak nemáme kosti, nič sa nedeje, urobíme chudobnejšiu verziu.)Dochutíme podľa seba (maggi, vegeta a spol.) Je možné zasmažiť - u nás nebolo zvykom.
Poznámka k receptu na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí: Recept je starý, pochádza od mojej mamky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 26.03.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: asi 1 kg mäsitých bravčových kostí koreňová zelenina 5 guličiek čierneho korenia voda 1 pokrájaná cibuľa 300-400 g bravčového mletého mäsa 1 vajce 2 strúčiky cesnaku mleté čierne korenie trochu múky na zahustenie 3 PL ryže voda soľ - opatrne, voda z kapusty býva dosť slaná cca 1 000 ml vody z kyslej kapusty
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zimní polévka se šťávou z kyselého zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zimní polévka se šťávou z kyselého zelí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|