RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zelnice "Všudybylka"

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zelnice "Všudybylka", recepty Zelnice "Všudybylka", Zelnice, "Všudybylka"


Recept na Zelnice "Všudybylka"

Recept na Zelnice "Všudybylka" je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Zelnice "Všudybylka" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 hrnek fazolí, 1 sklenice(500 ml)kysaného zelí, 1 cibule, 3 brambory, 3 stroužky česneku, 1 říčanská(nebo jiná)klobása, 1-2 papriky (já dala žlutou), 2 menší rajčata, 1 vrchovatá lžíce papriky(kdo rád ostřejší, nahradí půlkou pálivé papriky), 1 lžíce sušené hlívy, 10 kuliček pepřů, 10 kuliček nového koření, 3 bobkové listy, 100 ml zakysané smetany, 2 lžíce cukru, vývar(nebo masox), 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, libeček, sůl, trošku oleje..

Zelnice
Zvětšit obrázek

Recept na Zelnice "Všudybylka"

Recept na Zelnice "Všudybylka":
Do většího hrnce si dáme trošku oleje, na kterém osmahneme nakrájenou cibuli s plátky česneku, vhodíme papriku a na malé kousky nakrájené brambory s fazolema, zamícháme a zalijeme vývarem. Pak ještě přidáme bobkové listy, pepře a nové koření, osolíme a vaříme. Až začnou fazole měknout, přidáme překrájené kyselé zelí, nasypeme hlívu, dáme libeček, nakrájenou papriku na proužky, nakrájená rajčata na kousky, klobásku na kolečka a přidáme cukr, dál vaříme. Do kysané smetany zamícháme mouku a ke konci varu přidáme do polévky a převaříme.

Poznámka k receptu na Zelnice "Všudybylka":
Tuto fazolovo-zelnou polévku máme z těchto druhů(fazolovek a zelnic) nejraději, proto se s vámi chci podělit, aby jste jí vyzkoušeli, stojí za to! Polévka je sytá a když si k ní vezmete chleba, může vám krásně suplovat druhý chod!!!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelnice "Všudybylka", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 29.07.2010
  • Počet porcí: 4 litry
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 hrnek fazolí, 1 sklenice(500 ml)kysaného zelí, 1 cibule, 3 brambory, 3 stroužky česneku, 1 říčanská(nebo jiná)klobása, 1-2 papriky (já dala žlutou), 2 menší rajčata, 1 vrchovatá lžíce papriky(kdo rád ostřejší, nahradí půlkou pálivé papriky), 1 lžíce sušené hlívy, 10 kuliček pepřů, 10 kuliček nového koření, 3 bobkové listy, 100 ml zakysané smetany, 2 lžíce cukru, vývar(nebo masox), 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, libeček, sůl, trošku oleje.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelnice "všudybylka", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelnice "Všudybylka" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelnice "Všudybylka"

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist