|
Recept na Zelňačka (klasika)
Recept na Zelňačka (klasika) je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Zelňačka (klasika) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
uzené maso (nejlépe žebra) 1 velká cibule sladká paprika kysané zelí kmín, sůl, pepř trocha mouky trocha cukru 4 kuličky pepře 2 bobkové listy 4 vetší brambory.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelňačka (klasika)
Recept na Zelňačka (klasika): Uzené si dáme povařit, po uvaření dáme stranou vychladnout, vývar nevyléváme. Cibulku pokrájíme na drobno a necháme osmahnout, zaprášíme paprikou a moukou a po krátkém osmahnutí rozředíme zbylým uzeným vývarem a vodou. Přidáme koření, pepř,kmín, bobkáč a pokrájené brambory na kousky, vaříme 10min. Poté přidáme scezené okapané zelí a vaříme do měkka. Uzené maso pokrájíme na kousky a dáme do polévky,dochutíme solí a cukrem (pokud je hodně kyselá)
Poznámka k receptu na Zelňačka (klasika): +6
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelňačka (klasika), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bohunka.T (Bohunka)
- Datum vložení: 13.04.2012
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: uzené maso (nejlépe žebra) 1 velká cibule sladká paprika kysané zelí kmín, sůl, pepř trocha mouky trocha cukru 4 kuličky pepře 2 bobkové listy 4 vetší brambory
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelňačka (klasika),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelňačka (klasika) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelňačka (klasika)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|