|
Recept na Zeleninový závin
Recept na Zeleninový závin je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zeleninový závin budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Náplň: stejné množství celeru a mrkve (asi 300 g od každého), 1/2 pórku, 250 g žampionů, 1 velká cibule, petrželka, sůl, pepř, máslo, 2-3 vejce. Dále: oblíbené závinové těsto (měla jsem tažené).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninový závin
Recept na Zeleninový závin: Očištěnou zeleninu nakrájíme na jemné nudličky nebo, pokud moc pospícháme, nastrouháme. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, stejně tak pórek. Cibuli a petrželku nasekáme najemno. Na másle zpěníme cibuli a pórek, přidáme zeleninu a žampiony, osmahneme a bez soli podusíme do poloměkka. Pak teprve osolíme, opepříme, necháme zchladnout, vmícháme petrželku a vejce. Na rozválené těsto rozetřeme náplň a zavineme. Položíme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme vajíčkem a upečeme při 220°C. Podáváme horké s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.
Poznámka k receptu na Zeleninový závin: Fotka není moc podařená, pokud někdo přidá svoji, ráda ji vyměním ;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninový závin, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 22.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Náplň: stejné množství celeru a mrkve (asi 300 g od každého), 1/2 pórku, 250 g žampionů, 1 velká cibule, petrželka, sůl, pepř, máslo, 2-3 vejce. Dále: oblíbené závinové těsto (měla jsem tažené)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninový závin,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninový závin - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninový závin
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|