|
Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě
Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Zavařené vepřové ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kila bůčku 2,4 dkg soli Praganda(komu vadí Praganda, dá obyčejnou sůl, protože dle recenzí Pragandu může dát jen vůl:-)).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě
Recept na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě: Syrové maso nakrájet na kostky, smíchat v misce se solí Praganda. Napěchovat do sklenic 3 cm pod okraj, uzavřít víčkem. Dát do hrnce s horkou vodou, voda má sahat přes víčko. Vařit 2 hodiny, odpařenou vodu dolívat. Druhý den povařit ještě 1 hodinu. Toto maso jsem vyzkoušela, protože jsem si myslela, že bude chutnat jako vepřová konzerva a že maso bude tak měkké a sypké. Takto zavařené maso je jistě výborné, ale jako konzerva vepřového nechutná, chutná spíše jako pečený bůček. Je velmi měkké, ale rozhodně ne rozsýpající se. Proto ti, kteří od něj očekávají konzervu jako já, budou zklamáni.
Poznámka k receptu na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě: Koloděj:souhlasím domácí je domácí a bez pragandy chemie pryč
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavařené vepřové ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rimanka
- Datum vložení: 28.11.2010
- Počet porcí: 3 sklenice
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 2 kila bůčku 2,4 dkg soli Praganda(komu vadí Praganda, dá obyčejnou sůl, protože dle recenzí Pragandu může dát jen vůl:-))
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavařené vepřové ve vlastní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavařené vepřové ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavařené vepřové ve vlastní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|