|
Recept na Zapékaný houbový lilek
Recept na Zapékaný houbový lilek je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zapékaný houbový lilek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 lilky - baklažány trochu hladkej múky 400 - 500 g huby, ja som mala šampiňóny olej soľ čierne korenie petržlenová vňať 250 ml kyslá smotana 200 - 250 g strúhaný syr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékaný houbový lilek
Recept na Zapékaný houbový lilek: Baklažán ošúpem, pokrájam na 1,5 - 2 cm kolieska, osolím, nechám odstáť. Medzitým na drobno nakrájam huby a udusím na troške oleja, snažím sa odpariť vodu, osolím, okorením. Vychladnuté zmiešam s kyslou smotanou a pridám vňať. Kolieska baklažánu utriem, obalím v múke, opekám na oleji, ukladám na papierovú utierku. Dávam na dno pekáča, polejem hubovou zmesou. Trúbu zohrejem na 200 stupňov, pečiem cca 15 min, vtedy posypem syrom a nechám v rúre zapiecť.
Poznámka k receptu na Zapékaný houbový lilek: Recept vznikol improvizáciou, na základe obsahu chladničky a spomienkou na obdobné jedlo. Príloha - varené, opekané zemiaky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékaný houbový lilek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 07.09.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 2 lilky - baklažány trochu hladkej múky 400 - 500 g huby, ja som mala šampiňóny olej soľ čierne korenie petržlenová vňať 250 ml kyslá smotana 200 - 250 g strúhaný syr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékaný houbový lilek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékaný houbový lilek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékaný houbový lilek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|