|
Recept na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní
Recept na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 středně velký celer, citronová šťáva z půlky citrónu, 250g uvařené rýže, kousek 30% sýru, 200g kuřecího mletého masa-(prsíčko, steak, ale může být i vepřové maso), 1 vejce, kousek zelené cibulky, 150ml vývaru, 1-2 rajčata, sůl, pepř, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní
Recept na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní: Celer očistíme a nakrájíme na cca 5 mm plátky. Posolíme, pokapeme citrónem a uložíme do pečící nádoby vytřené olejem. Uvařenou rýži promícháme s mletým masem, vajíčkem, nastrouhaným sýrem, na kolečka nakrájenou zelenou cibulkou. Osolíme, opepříme. Náplň naložíme na celer, poklademe plátky rajčat, zalijeme vývarem a pečeme zhruba 30 minut.
Poznámka k receptu na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní: Jani bodík už šel minuletak dnes jen poděkování a fotoOpravdu jsme si moc pochutnalia máme nabouchané bříškaTeda ale bylo toho nějak moc3 velké porcePoužila jsem vepřové maso a rajčátka jsem měla cherry,které jsem přidala až po 20minutovém pečení pod pokličkou.Zbývajících 10minut jsem dopékala už bez přikrytí Tak ještě jednou díkyBudu dělat častěji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 08.06.2012
- Počet porcí: 1-2 porce podle toho, kolik kdo sní
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1 středně velký celer, citronová šťáva z půlky citrónu, 250g uvařené rýže, kousek 30% sýru, 200g kuřecího mletého masa-(prsíčko, steak, ale může být i vepřové maso), 1 vejce, kousek zelené cibulky, 150ml vývaru, 1-2 rajčata, sůl, pepř, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékaný celer s rýžovo-masovou náplní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|