|
Recept na Zapékanky
Recept na Zapékanky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zapékanky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
20 dkg mletého vepřového masa, 1/2 sklenice boloňské omáčky, 1 malá sklenice zeleninového sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, olej 4x střední francouzská bageta , 20 dkg eidamu, 1 střední pórek, 4 lžíce sterilované červené kapie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékanky
Recept na Zapékanky: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat. Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem. Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečícím papírem. Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů zapéct asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie. Ještě zapečeme do zlatova.
Poznámka k receptu na Zapékanky: Moc slibné. Dávám do oblíbených a tobě bodík.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékanky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 20 dkg mletého vepřového masa, 1/2 sklenice boloňské omáčky, 1 malá sklenice zeleninového sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, olej 4x střední francouzská bageta , 20 dkg eidamu, 1 střední pórek, 4 lžíce sterilované červené kapie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékanky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékanky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékanky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|