RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou, recepty Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou, Zapékané, , karbanátky, houbovo, rajčatovou, omáčkou


Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou

Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g míchaného mletého masa 250g žampionů, může být i směs jiných hub 3 polévkové lžíce strouhanky 1 lžíce rajčatového protlaku 1 vejce 1 lžička koření na pizzu 1 větší cibule 1-2 stroužky česneku 400 ml sterilovaných rajčat 100 ml vývaru 100 ml smetany 1 lžička sušeného oregana 50g goudy sůl, pepř olej.

Zapékané  karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou

Recept na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou:
Do mletého masa přidáme vejce, strouhanku, protlak, koření na pizzu, sůl, pepř a polovinu drobně nakrájené cibule. Řádně propracujeme a z hmoty vytvoříme 8 - 9 karbanátků, které opečeme z obou stran na trošce oleje. Přendáme do zapékací misky a ve výpeku osmahneme druhou půlku cibule. Přidáme očištěné a nakrájené houby, drobně nakrájený česnek a chvíli opékáme. Pak přidáme pokrájená rajčata i se šťávou, smetanu, vývar, oregano, osolíme, opepříme a vše asi 5 minut povaříme. Směsí přelijeme karbanátky a zapékéme v předehřáté troubě přibližně 30 - 35 min. Chvíli před koncem pečení ještě posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme třeba jen s bagetou, nebo dáme přílohu podle chuti, hodí se téměř všechno - rýže, kuskus, těstoviny, brambory.

Poznámka k receptu na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou:
Inspirace - speciál časopisu Tina.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mysulka (Lenka)
  • Datum vložení: 27.12.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500g míchaného mletého masa 250g žampionů, může být i směs jiných hub 3 polévkové lžíce strouhanky 1 lžíce rajčatového protlaku 1 vejce 1 lžička koření na pizzu 1 větší cibule 1-2 stroužky česneku 400 ml sterilovaných rajčat 100 ml vývaru 100 ml smetany 1 lžička sušeného oregana 50g goudy sůl, pepř olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané karbanátky s houbovo rajčatovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist